Οι κορυφαίοι αθλητές του Jet Ski στο Παλαιό Φάληρο
Άλλη μια σημαντική και ξεχωριστή αθλητική διοργάνωση θα πραγματοποιηθεί στο Παλαιό Φάληρο το Σαββατοκύριακο 12 & 13 Μάιου 2018.

Πρόκειται για τον 1o αγώνα του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Jet ski, ο οποίος θα πραγματοποιηθεί στην παραλία του Μπάτη το Σάββατο 12 και την Κυριακή 13 Μαΐου 2018 και ο οποίος διοργανώνεται από την Ελληνική Λέσχη Ταχυπλοΐας σε συνεργασία με τον Δήμο Παλαιού Φαλήρου.

Στον αγώνα του Παλαιού Φαλήρου, θα συμμετάσχουν οι κορυφαίοι του αθλήματος, προφέροντας ένα ξεχωριστό θέαμα που αναμένεται να προκαλέσει το ενδιαφέρον των φίλων των θαλασσίων σπορ καθώς η διοργάνωση θα συνδυάζει την ταχύτητα και την επιδεξιότητα των χειριστών.

Η διοργάνωση περιλαμβάνει αγώνες και στις πέντε βασικές κατηγορίες αγωνιστικού jet ski και συγκεκριμένα:
• Open
• Stock
• Novice
• N/A
• Pro ski

Οι ώρες διεξαγωγής των αγώνων είναι: Σάββατο 12/5/2018 ώρα 16:00 – 20:00 και Κυριακή 13/5/2018 ώρα 12:00 – 16:00 ενώ η γραμματεία του αγώνα και το γραφείο τύπου θα λειτουργήσoυν στην εξέδρα του Μπάτη.

Το ακριβές αγωνιστικό πρόγραμμα, οι συμμετέχοντες καθώς και η παρουσίαση της διοργάνωσης θα πραγματοποιηθεί σε συνέντευξη τύπου την Πέμπτη 10 Μαΐου 2018 και ώρα 12:00 στο Πολιτιστικό κέντρο Φλοίσβου.

Μένουμε Νότια – έλα στο ελεύθερο και ανεξάρτητο group των Νοτίων Προαστίων για να μοιραστούμε ότι συμβαίνει δίπλα μας.

Ειδήσεις, σχόλια, εθελοντισμός, αγορά, έξοδος, καλή ζωή, νεολαία, διασκέδαση, πολιτισμός, περιβάλλον, αθλητισμός, ανθρώπινες ιστορίες.
( ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ- ΑΛΙΜΟΣ – ΒΑΡΗ – ΒΟΥΛΑ – ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ – ΕΛΛΗΝΙΚΟ – ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ – ΓΛΥΦΑΔΑ -ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ – ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ – ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ)

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.