Αθώος ο Κωνσταντάτος για την τοποθέτηση πυροφυλακίου




Αθώος κρίθηκε ο Δήμαρχος Ελληνικού-Αργυρούπολης Γιάννης Κωνσταντάτος από το Tριμελές Πλημμελειοδικείο Αθηνών για την τοποθέτηση πυροφυλακίου στα όρια του περιαστικού δάσους στην Αργυρούπολη.

Η έδρα του δικαστηρίου αναγνώρισε την αναγκαιότητα της ύπαρξης πυροφυλακίου, για το οποίο κατέθεσε μήνυση εναντίον του ο Δασάρχης μετά από καταγγελίες.

Να σημειωθεί πως τα τελευταία τέσσερα χρόνια, η διοίκηση του δήμου, έχει αναγεννήσει το βουνό της πόλης καθιστώντας το πόλο έλξης και ζωντάνιας με πληθώρα δράσεων και μεγάλη συμμετοχή των δημοτών.

Παράλληλα, δημιουργήθηκαν νέες δομές προκειμένου να θωρακιστεί από πυρκαγιές (τοποθέτηση πυροφυλακίου, αγορά πυροσβεστικού οχήματος, τοποθέτηση 200 υδροβολών και 4 αντλιοστασίων που καταβρέχουν ολόκληρο το βουνό κατά την διάρκεια της αντιπυρικής περιόδου, τοποθέτηση υπερ-σύγχρονων καμερών πυρανίχνευσης κ.α.) ενώ συστάθηκε και το Εθελοντικό Σώμα Δασοπροστασίας του Δήμου.

Μένουμε Νότια – έλα στο ελεύθερο και ανεξάρτητο group των Νοτίων Προαστίων για να μοιραστούμε ότι συμβαίνει δίπλα μας.

Ειδήσεις, σχόλια, εθελοντισμός, αγορά, έξοδος, καλή ζωή, νεολαία, διασκέδαση, πολιτισμός, περιβάλλον, αθλητισμός, ανθρώπινες ιστορίες.
( ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ- ΑΛΙΜΟΣ – ΒΑΡΗ – ΒΟΥΛΑ – ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ – ΕΛΛΗΝΙΚΟ – ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ – ΓΛΥΦΑΔΑ -ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ – ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ – ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ)

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.