Στη Γλυφάδα το Αργυρό μετάλλιο από την Παγκόσμια Γυμνασιάδα




Τεράστια επιτυχία της αθλήτριας του ΓΣ Γλυφάδας Κωνσταντίνας Χάντζου μαθήτριας των «Εκπαιδευτηρίων Γιαννοπούλου», που κατέκτησε τη δεύτερη θέση και φόρεσε το Αργυρό μετάλλιο στην Παγκόσμια Γυμνασιάδα στο Μαρακές του Μαρόκου το Σάββατο 5/5/2018.

Επιτυχής και η συμμετοχή στην αποστολή του αθλητή του συλλόγου και μαθητή  του 2ου ΓΕΛ Γλυφάδας  Γιώργου Μαθιόπουλου στα 1500μ., ο οποίος τερμάτισε 8ος .

Οι επιτυχίες αυτές αποτελούν το επιστέγασμα των προσπαθειών των αθλητών, προπονητών και γυμναστών του συλλόγου, που εργαζόμενοι μεθοδικά, προγραμματισμένα και πάνω απ΄ όλα με αγάπη για το κλασσικό αθλητισμό, υπερσκελίζουν τα όποια εμπόδια προκύπτουν και δείχνουν πλέον σε παγκόσμιο επίπεδο ότι η προσπάθεια και η άμιλλα αποδίδουν καρπούς.

Ο ΓΣ Γλυφάδας, πιστός στις αρχές και τα ιδεώδη του αθλητισμού, εκκολάπτει νέους πρωταθλητές και συμβάλλει στην παγίωση των αξιών, μακριά από ουσίες, ενώ παράλληλα δημιουργεί μέσω των επιτυχιών των αθλητών του πρότυπα για τα μικρά παιδιά που συνεχώς

ενισχύουν τις τάξεις του.

Μένουμε Νότια – έλα στο ελεύθερο και ανεξάρτητο group των Νοτίων Προαστίων για να μοιραστούμε ότι συμβαίνει δίπλα μας.

Ειδήσεις, σχόλια, εθελοντισμός, αγορά, έξοδος, καλή ζωή, νεολαία, διασκέδαση, πολιτισμός, περιβάλλον, αθλητισμός, ανθρώπινες ιστορίες.
( ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ- ΑΛΙΜΟΣ – ΒΑΡΗ – ΒΟΥΛΑ – ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ – ΕΛΛΗΝΙΚΟ – ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ – ΓΛΥΦΑΔΑ -ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ – ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ – ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ)

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.