Συνάντηση Τόσκα με δημάρχους των νοτίων προαστίων για την εγκληματικότητα




Συνάντηση με τον αναπληρωτή υπουργό Προστασίας του Πολίτη, Νίκο Τόσκα, θα έχουν αύριο το πρωί οι Δήμαρχοι των νοτίων προαστίων και συγκεκριμένα των Δήμων Γλυφάδας, Αλίμου, Βάρης-Βούλας-Βουλιαγμένης, Παλαιού Φαλήρου και Ελληνικού-Αργυρούπολης προκειμένου να συζητήσουν τα άμεσα μέτρα που πρέπει να ληφθούν για την καταπολέμηση της εγκληματικότητας.

Σε συνέντευξή του στα «ΝΕΑ», ο Δήμαρχος Γλυφάδας, Γιώργος Παπανικολάου, αναφέρει τα εξής: «Η συνάντηση με τον υπουργό έκλεισε κατόπιν αλλεπάλληλων οχλήσεων, τόσο δικών μου όσο και άλλων Δήμων και επιτέλους ευελπιστούμε να λάβουμε συγκεκριμένες απαντήσεις για το πώς θα αντιμετωπιστεί το οξύ πρόβλημα της εγκληματικότητας. Πρέπει να εστιάσουμε στην καθημερινή παρουσία των αστυνομικών στην πόλη μας, αλλά και στο θεσμό του αστυνομικού της γειτονιάς. Ουσιαστικά υπάρχουν τα θεσμικά εργαλεία και αυτό που μένει από την πολιτική ηγεσία είναι να ιεραρχηθεί σωστά όλη η κατάσταση. Αφενός, λοιπόν, είναι θέμα ενίσχυσης του προσωπικού, γιατί πράγματι δε φτάνει, αφετέρου σωστής διαχείρισης, αφού οι αστυνομικοί συνήθως μεταβαίνουν σε δευτερευούσης σημασίας θέματα, όπως μεταγωγές, για αυτό δεν μπορούν να κάνουν πολλές περιπολίες».

 Ειδικά στο παραλιακό μέτωπο το καλοκαίρι υπάρχει σοβαρό πρόβλημα με κλοπές, διαρρήξεις και ληστείες. Σύμφωνα με πληροφορίες ο υπουργός θα ανακοινώσει στους δημάρχους τα μέτρα που θα πάρει η ΕΛΑΣ τα οποία περιλαμβάνουν αυξημένες περιπολίες στους δρόμους.

Μένουμε Νότια – έλα στο ελεύθερο και ανεξάρτητο group των Νοτίων Προαστίων για να μοιραστούμε ότι συμβαίνει δίπλα μας.

Ειδήσεις, σχόλια, εθελοντισμός, αγορά, έξοδος, καλή ζωή, νεολαία, διασκέδαση, πολιτισμός, περιβάλλον, αθλητισμός, ανθρώπινες ιστορίες.
( ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ- ΑΛΙΜΟΣ – ΒΑΡΗ – ΒΟΥΛΑ – ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ – ΕΛΛΗΝΙΚΟ – ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ – ΓΛΥΦΑΔΑ -ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ – ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ – ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ)

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.