Άνθισαν οι κουτσουπιές στο Γκολφ της Γλυφάδας (ΕΙΚΟΝΕΣ)




Ένα μοναδικό θέαμα προσφέρουν στους περιπατητές και στους ποδηλάτες οι ανθισμένες κουτσουπιές γύρω από το γήπεδο του Γκολφ της Γλυφάδας. Ένα φυτό που σηματοδοτεί τις αλλαγές των εποχών με την άνθιση και την πτώση των φύλλων και των καρπών του και το οποίο κοσμεί ορισμένα από τα πιο μεγάλα πάρκα στον κόσμο, όπως το Central Park, στη Νέα Υόρκη.

 

Ο δήμαρχος Γλυφάδας Γιώργος Παπανικολάου έχει αναρτήσει τρεις υπέροχες φωτογραφίες στο facebook και τις συνοδεύει με το παρακάτω κείμενο:

Καλημέρα σε όλους και Χρόνια Πολλά από το Γκολφ της Γλυφάδας!

Αυτό που βλέπετε δεν είναι εικόνα από κάποιο πάρκο του Λονδίνου ή της Νέας Υόρκης, αλλά πρόκειται για τον κατάφυτο χώρο περιπάτου και ποδηλάτου, που οραματιστήκαμε και δημιουργήσαμε περιμετρικά της έκτασης του γηπέδου Γκολφ.

Κάθε κομμάτι δαπέδου που βάλαμε, κάθε κουτσουπιά που φυτέψαμε, κάθε παρέμβαση που κάναμε, είναι ένα μικρό κομμάτι στο μεγάλο ψηφιδωτό που μπορείτε να απολαύσετε τώρα την άνοιξη στη Γλυφάδα μας.

Είμαστε πολύ χαρούμενοι και υπερήφανοι για αυτό το μοναδικό για τα δεδομένα της Αττικής πεζόδρομο και ποδηλατόδρομο.

Συνεχίζουμε.

Μένουμε Νότια – έλα στο ελεύθερο και ανεξάρτητο group των Νοτίων Προαστίων για να μοιραστούμε ότι συμβαίνει δίπλα μας.

Ειδήσεις, σχόλια, εθελοντισμός, αγορά, έξοδος, καλή ζωή, νεολαία, διασκέδαση, πολιτισμός, περιβάλλον, αθλητισμός, ανθρώπινες ιστορίες.
( ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ- ΑΛΙΜΟΣ – ΒΑΡΗ – ΒΟΥΛΑ – ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ – ΕΛΛΗΝΙΚΟ – ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ – ΓΛΥΦΑΔΑ -ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ – ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ – ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ)

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.