“Αισθάνομαι περήφανος για το επιτυχημένο έργο του Γιώργου Παπανικολάου”




Αγαπητές συναγωνίστριες και συναγωνιστές,
Αγαπητές ΟΝΝΕΔίτισες και ΟΝΝΕΔίτες,

Οι επερχόμενες εσωκομματικές εκλογές είναι μια κορυφαία εκλογική διαδικασία για την Παράταξη μας. Θα αναδειχθούν τα πρόσωπα που θα βρεθούν στην πρώτη γραμμή του αγώνα και θα πρωταγωνιστήσουν στην μεγάλη προσπάθεια να γίνει η Νέα Δημοκρατία κυβέρνηση και Πρωθυπουργός ο Πρόεδρος μας Κυριάκος Μητσοτάκης.

Χρειάζονται χαμηλοί τόνοι και πνεύμα συνεργασίας ώστε την επόμενη μέρα να είμαστε όλοι μαζί και ενωμένοι! Μακριά από εμένα οποιαδήποτε προσωπική αντιπαράθεση!

Είμαι εκλεγμένος δημοτικός σύμβουλος με την παράταξη του Δημάρχου μας Γιώργου Παπανικολάου και αισθάνομαι περήφανος, όχι μόνο γι’αυτό αλλά κυρίως για το επιτυχημένο έργο της δημοτικής μας αρχής. Όλο αυτό το χρονικό διάστημα στηρίζω τον Δήμαρχο μας στο ακέραιο χωρίς γκρίνιες και υστεροβουλίες. Αναφορές, δημοσιεύματα και δελτία τύπου προερχόμενα κυρίως από τον απερχόμενο πρόεδρο της Τοπικής μας οργάνωσης που ταυτίζουν την υποψηφιότητα μου με τον Δήμαρχο μόνο τιμή μπορούν να μου προσφέρουν. Άλλωστε, το δικαίωμα στην προσωπική επιλογή που έχει κάθε Νεοδημοκράτης και κάθε οννεδίτης, είναι ανεξάρτητο από το αξίωμα που κατέχει, είτε βουλευτής, είτε δήμαρχος, είτε αντιδήμαρχος, είτε δημοτικός σύμβουλος, είτε παλιός είτε νέος αγωνιστής της Παράταξης!
Όλους μας ενώνει η ιδιότητα του μέλους της Ν.Δ και χρέος μας είναι να δυναμώσουμε το κόμμα μας στην περιοχή μας και όχι μόνο!
Υποχρέωση μας λοιπόν, είναι η διατήρηση της ενότητας και της ομόνοιας ώστε την επόμενη μέρα να δώσουμε όλοι μαζί και συσπειρωμένοι τον κρίσιμο και μεγάλο αγώνα για την ΝΙΚΗ της Νέας Δημοκρατίας και την ανάδειξη στην Πρωθυπουργία του Κυριάκου Μητσοτάκη.

Νίκος Παπάζογλου

Υποψήφιος πρόεδρος ΔΗΜ.Τ.Ο Γλυφάδας

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ: «Γιάννη, μας προκαλεί λύπη η εικόνα αυτή της Νέας Δημοκρατίας»

Ο Νίκος Παπάζογλου διεκδικεί την προεδρία της ΝΔ στη Γλυφάδα

Μένουμε Νότια – έλα στο ελεύθερο και ανεξάρτητο group των Νοτίων Προαστίων για να μοιραστούμε ότι συμβαίνει δίπλα μας.

Ειδήσεις, σχόλια, εθελοντισμός, αγορά, έξοδος, καλή ζωή, νεολαία, διασκέδαση, πολιτισμός, περιβάλλον, αθλητισμός, ανθρώπινες ιστορίες.

(ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ- ΑΛΙΜΟΣ – ΒΑΡΗ – ΒΟΥΛΑ – ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ – ΕΛΛΗΝΙΚΟ – ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ – ΓΛΥΦΑΔΑ -ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ – ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ – ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ)

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.