Οι Φαληριώτισσες που εντυπωσίασαν στον Ημιμαραθώνιο της Αθήνας (VIDEO&EΙΚΟΝΕΣ)




Δυο κορίτσια από το Παλαιό Φάληρο, η 12χρονη Γλυκερία Σκάρκου και η 13χρονη Ηλιάνα Χατζηπαναγιώτου, αθλήτριες του ΑΟΠΦ, έκλεψαν τις εντυπώσεις στον Ημιμαραθώνιο της Αθήνας.

Η Γλυκερία έκανε την έκπληξη και τερμάτισε τρίτη στη διαδρομή των πέντε χιλιομέτρων ενώ η Ηλιάνα κατέλαβε τη 2η θέση της γενικής κατάταξης στα 3.000 μ., συναγωνιζόμενη με πολύ μεγαλύτερης ηλικίας αθλήτριες.

Επίσης την 6η θέση στον Ημιμαραθώνιο Ανδρών κατέλεβε ο αθλητής του ΑΟ Παλαιού Φαλήρου, Γιώργος Μενής.

Η 12χρονη Γλυκερία Σκάρκου κέρδισε το θερμό χειροκρότημα όλων αφού με χρόνο 19.52 κατάφερε να ανέβει στο βάθρο των νικητών και να πάρει το χάλκινο μετάλλιο.

Η Γλυκερία έδειξε για μία ακόμη φορά το ταλέντο της και άφησε υποσχέσεις για τη συνέχεια. Μέχρι στιγμής είχε επικρατήσει σε πολλούς αγώνες 1.000μ. σε σημαντικές διοργανώσεις (3ος αγώνας Ιστορικής μνήμης, 4ο Άττικα Run & Fun) και γενικότερα είναι μία ιδιαίτερα υποσχόμενη αθλήτρια για το μέλλον του ελληνικού στίβου στις μεσαίες και μεγάλες αποστάσεις.

Μιλώντας στο μεσημεριανό δελτίο της ΕΡΤ1 και την Μαριάννα Πετράκη, μίλησε για τη νίκη της, τους στόχους και τα όνειρά της.

Δηλώνει χαρούμενη που τα κατάφερε ενώ εξηγεί ότι ο αγώνας ήταν δύσκολος λόγω της βροχής, καθώς ο δρόμος ήταν ολισθηρός. Η 12χρονη, παροτρύνει τους συνομήλικούς της να αφήσουν τα τάμπλετ στην άκρη και να ξεκινήσουν κάποιο άθλημα με την οικογένειά τους συμμετέχοντας σε μία τέτοια διοργάνωση, η οποία είναι σαν γιορτή!

 

Πηγή Φωτό: Eurokinissi

Η 13χρονη Ηλιάνα  Χατζηπαναγιώτου

Μένουμε Νότια – έλα στο ελεύθερο και ανεξάρτητο group των Νοτίων Προαστίων για να μοιραστούμε ότι συμβαίνει δίπλα μας.

Ειδήσεις, σχόλια, εθελοντισμός, αγορά, έξοδος, καλή ζωή, νεολαία, διασκέδαση, πολιτισμός, περιβάλλον, αθλητισμός, ανθρώπινες ιστορίες.
( ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ- ΑΛΙΜΟΣ – ΒΑΡΗ – ΒΟΥΛΑ – ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ – ΕΛΛΗΝΙΚΟ – ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ – ΓΛΥΦΑΔΑ -ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ – ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ – ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ)

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.