Πολύ καλές επιδόσεις από το τμήμα Ασφάλειας Ηλιούπολης
Ρεπορτάζ: Παναγιώτης Βλαχουτσάκος (www.zougla.gr)

Χειροπέδες σε τρία άτομα πέρασαν την τελευταία εβδομάδα οι άνδρες της Ασφάλειας Ηλιούπολης.

Όπως προκύπτει από το ρεπορτάζ, η αρχή έγινε την Τρίτη 6 Φεβρουαρίου, όταν, έπειτα από αναζητήσεις, οι άνδρες της Ασφάλειας σε συνεργασία με τους συναδέλφους τους από το τοπικό αστυνομικό τμήμα εντόπισαν έναν 35χρονο, ο οποίος το προηγούμενο βράδυ είχε αποπειραθεί να κλέψει ένα περίπτερο με τη χρήση όπλου. Ο δράστης «προδόθηκε» από το αυτοκίνητο που χρησιμοποίησε, καθώς αυτό έφερε παραποιημένες πινακίδες και πλαίσιο.

Παράλληλα, την Τρίτη 13 Φεβρουαρίου, οι αστυνομικοί της Ασφάλειας Ηλιούπολης πέρασαν χειροπέδες σε δύο άνδρες, σε βάρος των οποίων εκκρεμούσαν καταδικαστικές αποφάσεις φυλάκισης 70 μηνών για τον πρώτο και 100 μηνών για τον δεύτερο. Ειδικότερα, ο πρώτος κατηγορούνταν για πλαστογραφία και πλαστές επιταγές, ενώ ο δεύτερος για κλοπές και οφειλές στο Δημόσιο.

Μένουμε Νότια – έλα στο ελεύθερο και ανεξάρτητο group των Νοτίων Προαστίων για να μοιραστούμε ότι συμβαίνει δίπλα μας.

Ειδήσεις, σχόλια, εθελοντισμός, αγορά, έξοδος, καλή ζωή, νεολαία, διασκέδαση, πολιτισμός, περιβάλλον, αθλητισμός, ανθρώπινες ιστορίες.
( ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ- ΑΛΙΜΟΣ – ΒΑΡΗ – ΒΟΥΛΑ – ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ – ΕΛΛΗΝΙΚΟ – ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ – ΓΛΥΦΑΔΑ -ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ – ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ – ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ)

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.