Παράταση για τη μονάδα επεξεργασίας απορριμμάτων στη Βάρη




Μέχρι της 21 Φεβρουαρίου παρατείνεται η προθεσμία για τις δηλώσεις συμμετοχής των δημοτικών παρατάξεων και των φορέων της πόλης στην επιτροπή παρακολούθησης της συνεργασίας του Δήμου Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης και του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας.

Η συνεργασία αφορά την προτεινόμενη αξιοποίηση έκτασης εντός των ορίων της Σχολής Ευελπίδων για τη δημιουργία σύγχρονης μονάδας ολικής επεξεργασίας απορριμμάτων, για την εξυπηρέτηση των αναγκών του Δήμου μας και του στρατού.
Η επιτροπή θα πλαισιώσει τη Δημοτική Αρχή σε όλα τα στάδια ενημέρωσης και διαλόγου για το προτεινόμενο έργο, θα ενημερώνεται και θα εκφράζει άποψη για τις εξελίξεις.

Παράλληλα η διαδικασία διαβούλευσης θα περιλαμβάνει συναντήσεις της Δημοτικής Αρχής και των επιστημονικών συνεργατών του Δήμου με φορείς και κατοίκους της πόλης σε όλα τα στάδια του έργου, ενώ θα αξιοποιηθούν και τα ηλεκτρονικά μέσα για την καλύτερη ενημέρωση των πολιτών και για την πληρέστερη καταγραφή των απόψεων, όσο γίνεται περισσότερων κατοίκων της πόλης.
Όσοι φορείς ενδιαφέρονται να συμμετέχουν στην επιτροπή παρακολούθησης καλούνται να δηλώσουν συμμετοχή στο [email protected]

Μένουμε Νότια – έλα στο ελεύθερο και ανεξάρτητο group των Νοτίων Προαστίων για να μοιραστούμε ότι συμβαίνει δίπλα μας.

Ειδήσεις, σχόλια, εθελοντισμός, αγορά, έξοδος, καλή ζωή, νεολαία, διασκέδαση, πολιτισμός, περιβάλλον, αθλητισμός, ανθρώπινες ιστορίες.

(ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ- ΑΛΙΜΟΣ – ΒΑΡΗ – ΒΟΥΛΑ – ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ – ΕΛΛΗΝΙΚΟ – ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ – ΓΛΥΦΑΔΑ -ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ – ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ – ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ)

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.