Kυριακή 11 Μαρτίου: 3ο Συνέδριο της Ενωμένης Πόλης




Η Ανεξάρτητη Δημοτική Παράταξη Ενωμένη Πόλη Ελληνικού Αργυρούπολης του Δημάρχου Γιάννη Κωνσταντάτου σας προσκαλεί στο 3ο Συνέδριο της που έχει ως στόχο την συζήτηση και περιγραφή των προτάσεων της επόμενης αυτοδιοικητικής θητείας μας, την διεύρυνση της παράταξης με νέα μέλη και την εκλογή από τα μέλη της Νέας Κεντρικής Επιτροπής και του Υποψηφίου Δημάρχου μας για τις Εκλογές του 2019 σύμφωνα με όσα ορίζει το καταστατικό της Ενωμένης Πόλης που ιδρύθηκε το Φλεβάρη του 2013 στο 1ο της Ιδρυτικό Συνέδριο.

Πρόκειται για την κορυφαία αυτοδιοικητική μας λειτουργία και δείχνει στην πράξη πως οι δημοτικές παρατάξεις έχουν αυτόνομη ακομμάτιστη λειτουργία με μοναδική αναφορά τις δημοκρατικές διαδικασίες και τον λαό της πόλης μας. Είναι μια γιορτή για την Δημοκρατία, την Αυτοδιοίκηση και την παράταξη των Έργων. Ελάτε κοντά μας να δυναμώσουμε την προσπάθεια μας για μια καλύτερη πόλη.

Μένουμε Νότια – έλα στο ελεύθερο και ανεξάρτητο group των Νοτίων Προαστίων για να μοιραστούμε ότι συμβαίνει δίπλα μας.Ειδήσεις, σχόλια, εθελοντισμός, αγορά, έξοδος, καλή ζωή, νεολαία, διασκέδαση, πολιτισμός, περιβάλλον, αθλητισμός, ανθρώπινες ιστορίες. (ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ- ΑΛΙΜΟΣ – ΒΑΡΗ – ΒΟΥΛΑ – ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ – ΕΛΛΗΝΙΚΟ – ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ – ΓΛΥΦΑΔΑ -ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ – ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ – ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ)

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.