Στην Αργυρούπολη ένας από τους πρώτους τυχερούς της φορολοταρίας




Ο Νίκος, 33 ετών και πατέρας δύο παιδιών, από την Αργυρούπολη ήταν ένας από τους πρώτους τυχερούς της λοταρίας των αποδείξεων που κέρδισε 1.000 ευρώ.

Μιλώντας στο iefimerida.gr, είπε πως ήταν απλά τυχερός, αφού οι ελπίδες είναι απειροελάχιστες να βγεις κερδισμένος στην κλήρωση. Ωστόσο, τόνισε πως η οικογένειά του τα έχει ανάγκη τα χρήματα και θα πιάσουν τόπο.

Μάλιστα, είπε πως το πρώτο του μέλημα είναι φτιάξει το παιδικό δωμάτιο στο σπίτι, αλλά και να δώσει στη σύζυγό του το 10%, ποσοστό που της είχε υποσχεθεί ότι θα της δώσει στην περίπτωση που κέρδιζαν. Ο ίδιος βέβαια λέει πως η λοταρία δεν είναι και ο πλέον δίκαιος τρόπος να δίνονται τα χρήματα, αφού μπορεί να κληρωθούν σε κάποιον που δεν τα έχει ανάγκη.

Τι δήλωσε μιλώντας στο iefimerida.gr
«Χθες που χάζευα ειδήσεις στο internet, διάβασα ότι έγινε η κλήρωση και λέω δεν μπαίνω να δω. Μπήκα στη σελίδα της ΑΑΔΕ και είδα πως είχε κληρωθεί ο λαχνός μου!
Οι ελπίδες είναι απειροελάχιστες, απλώς ήμουν τυχερός. Είναι ένα κίνητρο η κλήρωση, αλλά θα πρέπει να δίνονται τα λεφτά με κάποιον άλλο τρόπο. Θα μπορούσα να ήμουν πλούσιος και να μην τα είχα ανάγκη. Στην περίπτωση μου τώρα βέβαια θα πιάσουν τόπο. Ισως βέβαια να είναι και στην ψυχοσύνθεση του Ελληνα ο τζόγος και η τύχη.
Ο Αγιος Βασίλης θα είναι πλουσιοπάροχος για τα παιδιά. Θα κάνουμε κάποιες αλλαγές στο παιδικό δωμάτιο, όσες μπορούμε. Θα δώσω στη γυναίκα μου, όπως της είχα υποσχεθεί, το 10% και θα βοηθήσω και τους γονείς μου».

https://www.youtube.com/watch?time_continue=3&v=DM3U07mHKYw

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.