Έγκλημα στη Νέα Σμύρνη: Οδηγοί κάνουν σλάλομ σε “φυτεμένες” μπετόβεργες! (VIDEO&ΕΙΚΟΝΕΣ)
Αυτά μόνο στην Ελλάδα μπορεί να συμβούν! Πρόσφατα κάποιος ανεύθυνος εργολάβος αντικατέστησε τις σχάρες που βρίσκονται στην υπόγεια διάβαση στη Νέα Σμύρνη που καταλήγει στην οδό Πλαστήρα και το συνεργείο ξέχασε 5 μπετόβεργες με τις οποίες είχαν περιφράξει το σημείο. Αποτέλεσμα να κινδυνεύουν να σκοτωθούν οι οδηγοί των διερχόμενων δικύκλων.

Σε σχετικό βίντεο που έχει αναρτήσει στο facebook ο Alex Megas, φαίνεται ένα λεωφορείο που περνάει πάνω από τις μπετόβεργες και σκάει ένα από τα λάστιχά του!

Αlex Megas

Στην μοναδική χωρά της Ευρωπαϊκής Ενώσεις που η ανθρώπινη αξιοπρέπεια και η σωματική ακεραιότητα του πολίτη έχει μηδαμινή αξία.
Στην χώρα που ο καθένας κάνει ότι θέλει παραβιάζοντας όλους τους νόμους , που ο καθένας μπορεί να καταπατά με μεγάλη άνεση τα δικαιώματα του άλλου χωρίς να ελέγχεται, βάζοντας σε κίνδυνο την σωματική ακεραιότητα των πολλών κλπ .
Όποιος νομίζει ότι υπάρχει δημοκρατία σε αυτή την χώρα πλανάτε οικτρά.
Υπόγεια διάβαση Ν.ΣΜΥΡΝΗΣ που καταλήγει στην Πλαστήρα 5 μπετόβεργες λυγισμένες φυτεμένες στην άσφαλτο και όποιον πάρει ο χάρος.
Το ανάφερα στις αστυνομικές αρχές ελπίζω να κάνουν κάτι, το τραγικό της υποθέσεις είναι να σου λέει δημόσιος λειτουργός ότι τα πάντα υπολειτουργούν.
Εάν δώσεις λίγο προσοχή στο βίντεο την στιγμή που περνάει το λεωφορείο μάλλον σκάει το ένα από τα διπλά λάστιχα , απρόβλεπτες οι επιπτώσεις εάν δεν το αντιληφθεί γρήγορα ο οδηγός.

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.