Χριστούγεννα στην Ηλιούπολη




Ένα πλήρες πρόγραμμα για τις πιο χαρούμενες Χριστουγεννιάτικες γιορτές προσφέρει φέτος ο Δήμος στους κατοίκους της Ηλιούπολης και ιδιαίτερα στα μικρά παιδιά.

Από τις 24 Δεκεμβρίου μέχρι και τις 2 Ιανουαρίου στην πλατεία Φλέμινγκ θα δούμε και πάλι τον Αη Βασίλη, θα φτιάξουμε δώρα με την βοήθεια των Ξωτικών και θα παίξουμε πολλά παιχνίδια.

Στην Κεντρική Πλατεία ήδη στήθηκε και λειτουργεί μέχρι τις 7 Ιανουαρίου το Χριστουγεννιάτικο Χωριό με το παγοδρόμιο που θα δώσει ένα πραγματικό κλίμα Χριστουγεννιάτικης ατμόσφαιρας και πολύ χαρά σε μικρούς και μεγάλους καθώς κάθε μέρα θα υπάρχουν πολλά και ποικίλα δρώμενα για μια αξέχαστη διασκέδαση.

Στο Δημαρχιακό Μέγαρο και στην Δημοτική Βιβλιοθήκη καθημερινά θα πραγματοποιούνται εκδηλώσεις, συναυλίες θεατρικά δρώμενα και θα λειτουργούν εργαστήρια τέχνης πάντα με θέμα τα Χριστούγεννα. Ο «Π.Α.Ο.Δ.ΗΛ-Γρηγόρης Γρηγορίου» σας προσκαλεί στην  παράσταση του Τμήματος Ενηλίκων του Θεατρικού  Εργαστηρίου του Δήμου Ηλιούπολης, το Σάββατο 9 και την Κυριακή 10 Δεκεμβρίου 2017, στις 7.30 μ.μ. στο Θέατρο του Δημαρχιακού Μεγάρου (Σοφοκλή Βενιζέλου & Κουντουριώτη). Το Θεατρικό Εργαστήρι της πόλης μας, παρουσιάζει το εμβληματικό έργο του Φρήντριχ Ντύρρενματ «Η επίσκεψη της γηραιάς κυρίας», σε διδασκαλία & σκηνοθεσία της θεατρολόγου κας Μαρίας Μπιτσακάκη.

Για να δείτε αναλυτικά το Χριστουγεννιάτικο πρόγραμμα με τις εκδηλώσεις πατήστε ΕΔΩ

Μένουμε Νότια – έλα στο ελεύθερο και ανεξάρτητο group των Νοτίων Προαστίων για να μοιραστούμε ότι συμβαίνει δίπλα μας.Ειδήσεις, σχόλια, εθελοντισμός, αγορά, έξοδος, καλή ζωή, νεολαία, διασκέδαση, πολιτισμός, περιβάλλον, αθλητισμός, ανθρώπινες ιστορίες. (ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ- ΑΛΙΜΟΣ – ΒΑΡΗ – ΒΟΥΛΑ – ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ – ΕΛΛΗΝΙΚΟ – ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ – ΓΛΥΦΑΔΑ -ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ – ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ – ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ)

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.