Αργυρούπολη: Αίσιο τέλος στην περιπέτεια 68χρονης




Η περιπέτεια της κας Κλεοπάτρας Τσικογιαννοπούλου έληξε, δίνοντας αίσιο τέλος στην αγωνία των δικών της ανθρώπων που την αναζητούσαν. Η κα Τσικογιαννοπούλου, είναι καλά στην υγεία της και βρίσκεται πλέον κοντά στα οικεία της πρόσωπα.

Συγκεκριμένα, η 68χρονη χάθηκε το πρωί της 05/04/2017, όταν έφυγε από το σπίτι της στην Αργυρούπολη και δεν κατάφερε να επιστρέψει.

Η ΓΡΑΜΜΗ ΖΩΗΣ, μετά από αίτημα των συγγενών και με τη συγκέντρωση των απαραίτητων δικαιολογητικών, ενεργοποίησε το SILVER ALERT, το μεσημέρι της 07/04/2017, για την κινητοποίηση όλων για την ανεύρεσή της.

Η Κοινωνική Υπηρεσία της Οργάνωσης δέχθηκε, τα ξημερώματα της 08/04/2017 κλήση για την ανεύρεσή της. Η ηλικιωμένη εντοπίσθηκε περιπλανώμενη στην περιοχή κοντά στο σπίτι της. Η κα Κλεοπάτρα είναι καλά και  επέστρεψε στην οικογένειά της.

Η ΜΚΟ Γραμμή Ζωής, με το Silver Alert Hellas και την Εθνική γραμμή SOS για τους ηλικιωμένους «1065», με τη βοήθεια των Αρχών, των φορέων και των απλών πολιτών κατορθώνει να κινητοποιεί την κοινωνία για να βρει τους ηλικιωμένους που αναζητούνται.

Σημαντικό ρόλο παίζει η δημοσιοποίηση μιας εξαφάνισης από τα Μ.Μ.Ε. Και αυτό, γιατί η συμμετοχή όλων μας, βοηθά  να βρεθούν οι ηλικιωμένοι που βρίσκονται σε κίνδυνο.  

Μένουμε Νότια – έλα στο ελεύθερο και ανεξάρτητο group των Νοτίων Προαστίων για να μοιραστούμε ότι συμβαίνει δίπλα μας.

Ειδήσεις, σχόλια, εθελοντισμός, αγορά, έξοδος, καλή ζωή, νεολαία, διασκέδαση, πολιτισμός, περιβάλλον, αθλητισμός, ανθρώπινες ιστορίες.
( ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ- ΑΛΙΜΟΣ – ΒΑΡΗ – ΒΟΥΛΑ – ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ – ΕΛΛΗΝΙΚΟ – ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ – ΓΛΥΦΑΔΑ -ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ – ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ – ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ)

 

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.