Γλυφάδα: Ένας δημοτικός αστυνομικός ανά 10.000 κατοίκους!




Δύο χρόνια λειτουργίας συμπληρώνει η δημοτική αστυνομία στη Γλυφάδα, που ανασυστάθηκε τον Απρίλιο του 2015. Μέσα σε αυτό το διάστημα – και παρά το περιορισμένο ανθρώπινο δυναμικό που υπηρετεί σε αυτή – έχει κατορθώσει να «νοικοκυρέψει» σε πολλές περιπτώσεις την πόλη και να μειώσει σημαντικά τις μικρές και μεγάλες παρανομίες.

Αξίζει να σημειωθεί ότι στη Γλυφάδα αντιστοιχεί περίπου ένας δημοτικός αστυνομικός ανά 10.000 κατοίκους. Αναλυτικά, τα πεπραγμένα της δημοτικής αστυνομίας για το έτος 2016 έχουν ως ακολούθως:

Παραβάσεις Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας (παράνομη στάθμευση) 1536
Αποκομιδή εγκαταλελειμμένων οχημάτων 89
Απομάκρυνση εγκαταλελειμμένων οχημάτων μετά από παρέμβαση της δημοτικής αστυνομίας 211
Εκθέσεις ελέγχου 91
Εκθέσεις παράνομων διαφημιστικών πινακίδων 63
Καταγγελίες αδικημάτων συμβάντων 635
Έλεγχοι σε καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος 143
Έλεγχοι περιπτέρων 37
Κατ’οίκον γνήσια υπογραφής 382

«Με τη συνεργασία της δημοτικής μας αστυνομίας, κάνουμε μια τεράστια προσπάθεια για να αντιμετωπίσουμε το πρόβλημα της παράνομης στάθμευσης σε δρόμους και πεζοδρόμια της Γλυφάδας, των παράνομων διαφημιστικών πινακίδων, των εγκαταλελειμμένων οχημάτων και άλλων παραβάσεων που ταλαιπωρούν τους κατοίκους και επισκέπτες της πόλης μας», δήλωσε ο Δήμαρχος Γλυφάδας, Γιώργος Παπανικολάου. «Παρότι η δύναμη της δημοτικής αστυνομίας είναι μικρή, μόλις 13 άτομα, τα αποτελέσματα είναι μεγάλα και σημαντικά», συμπλήρωσε. «Συνεχίζουμε ακόμα πιο εντατικά το ‘νοικοκύρεμα’ και την ευταξία της Γλυφάδας, προς όφελος της πόλης και των δημοτών»

Μένουμε Νότια – έλα στο ελεύθερο και ανεξάρτητο group των Νοτίων Προαστίων για να μοιραστούμε ότι συμβαίνει δίπλα μας.

Ειδήσεις, σχόλια, εθελοντισμός, αγορά, έξοδος, καλή ζωή, νεολαία, διασκέδαση, πολιτισμός, περιβάλλον, αθλητισμός, ανθρώπινες ιστορίες.
( ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ- ΑΛΙΜΟΣ – ΒΑΡΗ – ΒΟΥΛΑ – ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ – ΕΛΛΗΝΙΚΟ – ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ – ΓΛΥΦΑΔΑ -ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ – ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ – ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ)

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.