Ξεκίνησαν οι εγγραφές για το 9ο Μονοπάτι Κοινωνικής Επιχειρηματικότητας




To Skywalker.gr σε συνεργασία με τον Δήμο Βάρης, Βούλας, Βουλιαγμένης διοργανώνει το 9ο Μονοπάτι Κοινωνικής Επιχειρηματικότητας, το οποίο θα διεξαχθεί από τις 20 έως τις 24 Μαρτίου και ώρα 10:00 έως 16:00 στο Δημοτικό κατάστημα Βουλιαγμένης, (Αφροδίτης 2, Βουλιαγμένη).

Στόχος του προγράμματος είναι η γνωριμία των συμμετεχόντων με την Κοινωνική Οικονομία και η παροχή αρχικής εκπαίδευσης στην Κοινωνική Επιχειρηματικότητα. Οι συμμετέχοντες θα εξετάσουν και τη συμβατότητά τους με τις ανάγκες και τις δυνατότητες που αφορούν στο «Κοινωνικώς Επιχειρείν». Μέσα από εκπαίδευση και βιωματικά εργαστήρια, θα προσεγγίσουν τις βασικές αρχές και αξίες της  κοινωνικής οικονομίας και της κοινωνικής επιχειρηματικότητας, θα γνωρίσουν το ελληνικό και διεθνές οικοσύστημα της κοινωνικής επιχειρηματικότητας και θα κατανοήσουν τις μεθόδους, τα εργαλεία, το νομικό, το φορολογικό και το χρηματοδοτικό πλαίσιο στην παραγωγή και διάθεση κοινωνικών αγαθών και υπηρεσιών μέσα από συλλογική κοινωνική δράση.

Η συμμετοχή στα Μονοπάτια Κοινωνικής Επιχειρηματικότητας είναι χωρίς χρέωση.

Λόγω της δομής του προγράμματος, προϋπόθεση για την ένταξη στο 9ο Μονοπάτι είναι η παρακολούθηση ολόκληρου του σεμιναρίου και όχι τμήματος αυτού.

Οι καταξιωμένοι εισηγητές των Μονοπατιών συμμετέχουν εθελοντικά.

Πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής:

213 2020141 – 142

www.footstep.gr

Μένουμε Νότια – έλα στο ελεύθερο και ανεξάρτητο group των Νοτίων Προαστίων για να μοιραστούμε ότι συμβαίνει δίπλα μας.

Ειδήσεις, σχόλια, εθελοντισμός, αγορά, έξοδος, καλή ζωή, νεολαία, διασκέδαση, πολιτισμός, περιβάλλον, αθλητισμός, ανθρώπινες ιστορίες.
( ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ- ΑΛΙΜΟΣ – ΒΑΡΗ – ΒΟΥΛΑ – ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ – ΕΛΛΗΝΙΚΟ – ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ – ΓΛΥΦΑΔΑ -ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ – ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ – ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.