Ψηφίστε το τραγούδι του 9ου δημοτικού σχολείου Αγίου Δημητρίου




Aν σας αρέσει το τραγούδι μας με τίτλο «Νοιάζομαι και Δρω» που στείλαμε στο ραδιοφωνικό διαγωνισμό «“Κάν’ το ν’ ακουστεί 2017”, κάντε κλικ στον παρακάτω σύνδεσμο:
http://etouliou.webpages.auth.gr/like/Song-likes.php…
Κάθε καρδούλα που χαρίζετε, εκτός από τη χαρά που μας δίνει, βοηθά να κερδίσουμε ενδεχομένως και το Βραβείο Ακροατή του Διαγωνισμού που διεξάγεται στο πλαίσιο του 4ου Πανελλήνιου Φεστιβάλ Μαθητικού Ραδιοφώνου. Η συμμετοχή μας είναι το νούμερο 19.
Τους στίχους έγραψαν οι μαθητές του Ε2 και τη μουσική ο δάσκαλός τους κ. Γρηγόρης Αργυρίου. Τη μουσική διδασκαλία ανέλαβε ο κ. Πάνος Ηλιόπουλος (Panos Iliopoulos), μουσικός του σχολείου μας. Η ηχογράφηση έγινε στο Studio Odeon με υπεύθυνο τον κ. Ηλία Λάκκα. Την εμπνευσμένη αφίσα μας επιμελήθηκε ο σκιτσογράφος Thano Raf, τον οποίο και ευχαριστούμε θερμά.
Στον ίδιο σύνδεσμο θα βρείτε πληροφορίες για το περιεχόμενο του τραγουδιού, θα μπορέσετε να το ακούσετε και να πληροφορηθείτε για το διαγωνισμό. Σας ευχαριστούμε και συγχαρητήρια σε όλους τους μαθητές και εκπαιδευτικούς που συμμετείχαν.

9o Δημοτ. Σχ. Αγίου Δημητρίου Αττικής

Μένουμε Νότια – έλα στο ελεύθερο και ανεξάρτητο group των Νοτίων Προαστίων για να μοιραστούμε ότι συμβαίνει δίπλα μας.

Ειδήσεις, σχόλια, εθελοντισμός, αγορά, έξοδος, καλή ζωή, νεολαία, διασκέδαση, πολιτισμός, περιβάλλον, αθλητισμός, ανθρώπινες ιστορίες.
( ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ- ΑΛΙΜΟΣ – ΒΑΡΗ – ΒΟΥΛΑ – ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ – ΕΛΛΗΝΙΚΟ – ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ – ΓΛΥΦΑΔΑ -ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ – ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ – ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ)

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.