Το σήκωσαν τα Σούρμενα! (VIDEO&ΕΙΚΟΝΕΣ)




Σε ένα αγώνα που ήταν πραγματική διαφήμιση του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου, τα Σούρμενα νίκησαν 2-1 τον Χαραυγιακό και κατέκτησαν το 46ο κύπελλο της ΕΠΣΑ, και 2ο στην ιστορία τους. Τα Σούρμενα ήταν καλύτερα σχεδόν σε όλη τη διάρκεια του ματς και κατέκτησαν δίκαια το τρόπαιο, έχοντας ηγέτη και σκόρερ τον εξαιρετικό Γιώργο Καζαντζή που πέτυχε και τα δύο τέρματα της ομάδας του. Αξίζει να σημειωθεί πως ο αγώνας έγινε μέσα σε εξαιρετική ατμόσφαιρα, με τους οπαδούς και των δύο ομάδων να προσπαθούν να στηρίξουν την ομάδα τους, χωρίς να δημιουργηθεί το παραμικρό παρατράγουδο.


Τα Σούρμενα μπήκαν από την αρχή καλύτερα και στο 4′ είχαν την πρώτη καλή στιγμή, με το σουτ του Μετλίου να περνάει άουτ. Στο 10′ άνοιξε το σκορ όταν μετά από γρήγορη αντεπίθεση, ο Καζαντζής με σουτ μέσα από την περιοχή έκανε το 0-1. Ο Χαραυγιακός έκανε για πρώτη και μοναδική φορά στο πρώτο μέρος αισθητή την παρουσία του στο 12′, με το σουτ του Αναστασόπουλου να περνάει άουτ. Τα Σούρμενα συνέχισαν να ελέγχουν το ματς, και στο 19′ η κεφαλιά του Ακριτίδη πέρασε άουτ, ενώ στο 21′ ο Παπαδόπουλος έδιωξε σωτήρια το σουτ του Καζαντζή. Στο 35′ η κεφαλιά του Καζαντζή πέρασε άουτ, ενώ την ίδια κατάληξη είχε και το σουτ του Δημογιάννη στο 45′.


Στο δεύτερο μέρος με την είσοδο του Μπίτιλη ο Χαραυγιακός πήρε την πρωτοβουλία, και απείλησε με τον Γιαννόπουλο στο 53′ και τον Αναστασόπουλο στο 54′ με τον γκολκίπερ Λύρο να λέει << όχι>> και στις 2 περιπτώσεις. Δεν κατάφερε όμως το ίδιο και στο 56′, όταν από μπαλιά του Μπίτιλη ο Γιαννόπουλος βρέθηκε απέναντι από τον γκολκίπερ των Σουρμένων και με ψύχραιμο πλασέ έκανε το 1-1. Η είσοδος του Τσακύρη και η τοποθέτηση του στο αριστερό άκρο της άμυνας έκλεισε τους διαδρόμους και τα Σούρμενα ξαναπήραν την πρωτοβουλία, απειλώντας στο 67′ με την κεφαλιά του Καζαντζή να φεύγει άουτ, ενώ στο 72′ το σουτ του Χατζηπαναγιώτη απέκρουσε σωτήρια ο Παπαδόπουλος.


Και ενώ όλα έδειχναν παράταση, στο 84′ μίλησε η μεγάλη κλάση του Γιώργου Καζαντζή που εκμεταλλεύτηκε αδράνεια της άμυνας,μπήκε στην περιοχή και με άπιαστο σουτ έκανε το 1-2 μέσα σε αποθέωση. Στο 87′ ο Παπαδόπουλος απέκρουσε σωτήρια το πλασέ του Ζιώγα, ενώ στην τελευταία καλή στιγμή του ματς στο 88′ το σουτ του Μπίτιλη πέρασε άουτ. Το σφύριγμα της λήξης βρήκε τα Σούρμενα να πανηγυρίζουν την απόλυτα δίκαιη κατάκτηση του κυπέλλου.
Αριστη η διαιτησία του Χάρη Καλογερόπουλου και των βοηθών του Χρήστου Ακρίβου και Παναγιώτη Κορτέση.
ΧΑΡΑΥΓΙΑΚΟΣ: Παπαδόπουλος, Ζαρίφης (86′ Κωνσταντίνου), Παπαδημητρίου, Βαζούκης, Μπιρμπιλής (46′ Μπίτιλης), Τουγουντζόγλου, Κωνσταντόπουλος (46′ Μακρυγιάννης), Φωστέρης, Γιαννόπουλος, Αναστασόπουλος, Ράμμος.
ΣΟΥΡΜΕΝΑ: Λύρος, Μετλίου, Κορκολής (61′ Θεοδώρου), Ακριτίδης, Μπουγιούκος, Θυμιανός (51΄Τσακύρης), Πρέκας (77′ Ζιώγας), Μανωλιάδης, Καζαντζής, Δημογιάννης, Χατζηπαναγιώτης.

ΘΑΝΑΣΗΣ ΖΑΧΑΚΗΣ-topiko24.gr

Ο δήμαρχος Ελληνικού-Αργυρούπολης, Γιάννης Κωνσταντάτος, για τη μεγάλη νίκη της ομάδας των Σουρμένων, δήλωσε:

Μεγάλη βραδιά απόψε για την πόλη μας τα ιστορικά Σούρμενα κέρδισαν στον τελικό τον Χαραυγιακό με 2-1 και κατέκτησαν το κύπελλο ΕΠΣΑ. Θερμά συγχαρητήρια στους παίκτες, στους προπονητές και φυσικά στην διοίκηση. Σας ευχαριστούμε για την συγκίνηση που μας χαρίσατε.

 

Μένουμε Νότια – έλα στο ελεύθερο και ανεξάρτητο group των Νοτίων Προαστίων για να μοιραστούμε ότι συμβαίνει δίπλα μας.

Ειδήσεις, σχόλια, εθελοντισμός, αγορά, έξοδος, καλή ζωή, νεολαία, διασκέδαση, πολιτισμός, περιβάλλον, αθλητισμός, ανθρώπινες ιστορίες.
( ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ- ΑΛΙΜΟΣ – ΒΑΡΗ – ΒΟΥΛΑ – ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ – ΕΛΛΗΝΙΚΟ – ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ – ΓΛΥΦΑΔΑ -ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ – ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ – ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ)

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.