“Το απύθμενο θράσος του κυρίου Κορτζίδη”




(Ενωμένη Πόλη Ελληνικό-Αργυρούπολη) Ο κ. Κορτζίδης και η παράταξή του βρίσκεται πλέον σε πανικό, λόγω της πολιτικής βύθισης που βιώνουν στην τοπική κοινωνία με αποτέλεσμα να έχουν πλέον χάσει κάθε όριο και μέτρο.

Όταν ο κ. Κορτζίδης διοικούσε τον Δήμο Ελληνικού – Αργυρούπολης, η εφαρμογή των νόμων δεν τον απασχολούσε.

Αποτέλεσμα;

Το τραγικό δυστύχημα στο Λούνα Παρκ το 2014, για το οποίο δικάζεται τον προσεχή Μάϊο, όπως και οι άλλες εκκρεμούσες περιπτώσεις, λόγω των οποίων ο Δήμος αναφερόταν ως ένα παράδειγμα προς αποφυγή.

Ο άνθρωπος αυτός, που τότε το πανελλήνιο τον είδε να κρύβεται, να μην ζητάει ούτε μία συγνώμη και να μην παραιτείται ούτε ένας κλητήρας από την διοίκησή του τι κάνει σήμερα;

Διαδηλώνει έξω από το Α’ Στάδιο με μερικούς μπαχαλάκιδες και πρωτοπαλίκαρα της παράταξής του, όπως ο κ. Μπουζάκης, κατά της εφαρμογής του μέτρου-κανονισμού της ελεγχόμενης εισόδου στο Στάδιο αυτό.

Μέτρο, που πήρε η διοίκηση Κωνσταντάτου, αφού το ζήτησαν οι Ομάδες, το ψήφισε το Δημοτικό Συμβούλιο και τελικά το αγκάλιασαν μέχρι σήμερα πλέον των 2.000 αθλούμενων συνδημοτών μας.

Όταν διοικούσε ο κ. Κορτζίδης με την παράταξή του, την ασφάλεια των παιδιών και των κατοίκων μας την αγνοούσε παντελώς, ενώ δια τη σημερινή δημοτική αρχή αυτή αποτελεί θέμα ΑΜΕΣΗΣ προτεραιότητας.

Ο ίδιος ο κ. Κορτζίδης. που δεν παραίτησε κανέναν το 2014 για το Λούν Παρκ του θανάτου, ζητάει τώρα την παραίτηση του Προέδρου του Αθλητικού Οργανισμού (ΟΝΑΔΕΑ), κ. Γ. Καλλιντέρη, γιατί, άκουσον- άκουσον, εφαρμόζει τον νόμο – κανονισμό, όπως έχει καθήκον και υποχρέωση.

Επιπρόσθετα τολμάει να μιλάει για ήθος, αυτός που καθυβρίζει την δημοκρατικά εκλεγμένη από τον λαό διοίκηση Κωνσταντάτου, την οποία, σημειωτέον,…. ουδέποτε αναγνώρισε και σήμερα την αποκαλεί…. Χούντα!!

Κύριε Κορτζίδη, δυστυχώς για εσάς, δείχνετε να έχετε χάσει πλέον το μέτρο και είστε ο τελευταίος που μπορεί να ομιλεί. Γι αυτό άλλωστε έχετε απομείνει μόνος με κάποιους συμβούλους, παρέα με μερικούς μπαχαλάκιδες.

Συνεχίστε λοιπόν τις «διαδηλώσεις» σας, αφού μόνο αυτές γνωρίζετε να κάνετε και γι αυτό παραδώσατε στη νέα διοίκηση έναν διαλυμένο Δήμο και μία πόλη σε πλήρη εγκατάλειψη.

Οσο για τον κ. Μπουζάκη, που ισχυρίζεται τώρα, ότι δήθεν . … υφαρπάχθηκε η υπογραφή του για να μπει έλεγχος στην είσοδο στο Στάδιο, να μάθει «να τιμά τα παντελόνια που φοράει», γιατί είναι πλέον 70 χρονών και ευτελίζει. τόσο το Δ.Σ. της Ομάδας που ήταν πρόεδρος και τον είχε εξουσιοδοτήσει, όσο και αυτόν του ίδιο.

Και βέβαια ο ίδιος να μην ξεχνά ποτέ, ότι στη νέα διοίκηση παρέδωσε ένα Στάδιο-μπάχαλο.

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.