Προσφορά στη Στέγη Θηλέων Παλαιού Φαλήρου




(ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Τ.Ο. Παλαιού Φαλήρου “ΤΟ ΠΟΤΑΜΙ”)

Σε εποχές δύσκολες για την χώρα και για τους πολίτες της, το “ΠΟΤΑΜΙ” Παλαιού Φαλήρου, εν όψει της Εθνικής και Θρησκευτικής Εορτής της 25ης Μαρτίου, αποφάσισε και προσέφερε αντί στεφάνου, στην Στέγη Θηλέων Παλαιού Φαλήρου, χαρτικά προϊόντα, ώστε να καλυφθούν κάποιες από τις πολλές ανάγκες του ιδρύματος.

Ο Γραμματέας της Τοπικής Ομάδας Π. Φαλήρου, κ. Δημοσθένης Τερζόπουλος, με την αναπληρώτρια Γραμματέα Ζωή Αρβανίτη και τον Περιφερειακό Συντονιστή του Κόμματος,
Μενέλαο Κόκκαλη, ήρθαν σε συνεννόηση με τους υπευθύνους της δομής, σχετικά με τα προϊόντα που χρειάζονται τα παιδιά του ιδρύματος, αλλά και για να ενημερωθούν για τα άλλα προβλήματα που αντιμετωπίζουν.

Οι γραμματείς της συντονιστικής ομάδας του Παλαιού Φαλήρου, παρέστησαν και στους εορτασμούς της Εθνικής Επετείου στην περιοχή, καθώς και στη δοξολογία στον Ιερό Ναό Αγίου Αλεξάνδρου.

Μένουμε Νότια – έλα στο ελεύθερο και ανεξάρτητο group των Νοτίων Προαστίων για να μοιραστούμε ότι συμβαίνει δίπλα μας.

Ειδήσεις, σχόλια, εθελοντισμός, αγορά, έξοδος, καλή ζωή, νεολαία, διασκέδαση, πολιτισμός, περιβάλλον, αθλητισμός, ανθρώπινες ιστορίες.
( ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ- ΑΛΙΜΟΣ – ΒΑΡΗ – ΒΟΥΛΑ – ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ – ΕΛΛΗΝΙΚΟ – ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ – ΓΛΥΦΑΔΑ -ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ – ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ – ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ)

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.