Όποιος βιάζεται…




Μια παλιά φωτογραφία με την Ελληνική σημαία να καλύπτει το Δημαρχείο Ελληνικού-Αργυρούπολης (είχε μπει στις 8 Φεβρουαρίου για τη βράβευση της Εθνικής Ελλάδος), έγινε αιτία αντιπαράθεσης ανάμεσα στην παράταξη του δημάρχου Γιάννη Κωνσταντάτου “Ενωμένη Πόλη” και τη NE ΣΥΡΙΖΑ Νότιας Αθήνας.

Ο δήμαρχος με αφορμή την επέτειο της 25 Μαρτίου ανέβασε τη συγκεκριμένη φωτογραφία στο προφίλ του στο facebook. Τοπικά μέσα χρησιμοποίησαν τη φωτογραφία και χωρίς να το ψάξουν λίγο (μια βόλτα από το Δημαρχείο αρκούσε), έγραψαν ότι το κτίριο ντύθηκε με την τεράστια γαλανόλευκη, ενόψει της εθνικής επετείου.

Από κοντά και η Nομαρχιακή Eπιτροπή  ΣΥΡΙΖΑ Νότιας Αθήνας. Ο συντονιστής της Μπάμπης Μπιλίνης, έκανε το εξής σχόλιο, το οποίο στάλθηκε σε όλα τα τοπικά μέσα και δημοσιεύτηκε και στο site stokokkino.gr

“Έχει ενδιαφέρον η ενέργεια του δήθεν εκσυγχρονιστή δημάρχου Ελληνικού-Αργυρούπολης να ντύσει το ολόκληρο το κτήριο του δημαρχείου με την ελληνική σημαία λόγω εορτασμού 25ης Μαρτίου. Στην πολιτική η μέθοδος κάλυψης του “τίποτα” με πατριωτικές κραυγές είναι παλιά. Ο μακαρίτης ο παππούς μου έλεγε ότι στην εποχή του, όταν η αστυνομία ήθελε να βρει τον δράστη κάποιας παρανομίας, πήγαινε την Κυριακή πρωί στην εκκλησία και έψαχνε ποιος έκανε τους πιο πολλούς σταυρούς”.

Και η ανακοίνωση – απάντηση της Ενωμένης Πόλης:

Η Νομαρχιακή του ΣΥΡΙΖΑ έβγαλε ανακοίνωση άκουσον άκουσον και για την σημαία που μπήκε στο δημαρχείο….όταν έγινε η βράβευση της Εθνικής μας Ομάδας από τους φιλάθλους . Και για αυτό τους φταίει ο κακός δήμαρχος Κωνσταντάτος!!!! Τι πίνετε βρε συντρόφια θα μας πείτε γιατί το έχετε κάψει τελείως τελικά.

Όποιος βιάζεται…

Μένουμε Νότια – έλα στο ελεύθερο και ανεξάρτητο group των Νοτίων Προαστίων για να μοιραστούμε ότι συμβαίνει δίπλα μας.

Ειδήσεις, σχόλια, εθελοντισμός, αγορά, έξοδος, καλή ζωή, νεολαία, διασκέδαση, πολιτισμός, περιβάλλον, αθλητισμός, ανθρώπινες ιστορίες.
( ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ- ΑΛΙΜΟΣ – ΒΑΡΗ – ΒΟΥΛΑ – ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ – ΕΛΛΗΝΙΚΟ – ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ – ΓΛΥΦΑΔΑ -ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ – ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ – ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ)

Διαβάστε Επίσης

Ένα Σχόλιο στο “Όποιος βιάζεται…

  • 27/03/2017 at 11:38 πμ
    Permalink

    Γεγονος ειναι οτι ο Δημαρχος ειναι ολο “φρουφρου κ αρωματα”

    Απαντήστε

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.