“Υψώνουμε στις γειτονιές τείχη απέναντι στο φασισμό και τον ρατσισμό”




Με αφορμή την Παγκόσμια Μέρα κατά του Ρατσισμού στις 21 Μαρτίου, το Συμβούλιο Ένταξης Μεταναστών του Δήμου Αγίου Δημητρίου, το Σωματείο Εργαζομένων και ο Σύλλογος Εκπαιδευτικών ΠΕ του Δήμου Αγ. Δημητρίου, διοργανώνουν εκδήλωση την Δευτέρα 20 Μαρτίου στις 7 το απόγευμα στο αμφιθέατρο του 1ου Γυμνασίου – Λυκείου (Στρογγυλό) Παπάγου και Καλλιθέας.

Στην εκδήλωση θα προβληθεί το ντοκιμαντέρ της Αγγελικής Κουρούνη, «Χρυσή Αυγή: Προσωπική Υπόθεση» και θα ακολουθήσει συζήτηση.

Καλούμε μαθητές και γονείς, συλλόγους εκπαιδευτικών, σωματεία εργαζομένων, μεταναστευτικές κοινότητες, αντιρατσιστικές και αντιφασιστικές συλλογικότητες, κάθε προοδευτικό άνθρωπο, κάθε έναν και κάθε μία που υπερασπίζεται τις ανθρώπινες αξίες της ελευθερίας, της δικαιοσύνης, της αλληλεγγύης, της αξιοπρέπειας και του σεβασμού στη διαφορετικότητα, να συμμετέχουν ενεργά στην εκδήλωση.
Για να δημιουργήσουμε στις γειτονιές μας ένα ευρύ μέτωπο που θα υψώσει τείχη απέναντι στο φασισμό και τον ρατσισμό.

ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΕΝΤΑΞΗΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΑΓ. ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ
ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΠΕ ΑΓ. ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ
ΣΩΜΑΤΕΊΟ ΕΡΓΑΖΟΜΈΝΩΝ ΔΗΜΟΥ ΑΓ. ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ

Μένουμε Νότια – έλα στο ελεύθερο και ανεξάρτητο group των Νοτίων Προαστίων για να μοιραστούμε ότι συμβαίνει δίπλα μας.

Ειδήσεις, σχόλια, εθελοντισμός, αγορά, έξοδος, καλή ζωή, νεολαία, διασκέδαση, πολιτισμός, περιβάλλον, αθλητισμός, ανθρώπινες ιστορίες.
( ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ- ΑΛΙΜΟΣ – ΒΑΡΗ – ΒΟΥΛΑ – ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ – ΕΛΛΗΝΙΚΟ – ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ – ΓΛΥΦΑΔΑ -ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ – ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ – ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ)

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.