Καταστροφές στο 1ο Λύκειο Νέας Σμύρνης (ΕΙΚΟΝΕΣ)
Βάνδαλοι μπήκαν στο 1ο Λύκειο της Νέας Σμύρνης και προκάλεσαν καταστροφές στις αίθουσες διδασκαλίας. Την καταγγελία για το περιστατικό έκανε ο Χρήστος Σκανδάλης, ο οποίος ανάρτησε στο facebook τις φωτογραφίες από τις φθορές.

“Με μεγάλη θλίψη, σήμερα το πρωί στο 1ο Λύκειο, αντικρύσαμε αυτή την κατάσταση. Ηταν αίθουσες διδασκαλίας, για τα παιδιά μας.

Από το μένος των βανδάλων δεν γλύτωσαν κουρτίνες, βιβλία που μπορεί να είχε ξεχάσει κάποιο παιδί, εργασίες παιδιών που κοσμούσαν τους τοίχους. Ούτε ο πίνακας ανακοινώσεων γλίτωσε.

Δεν μπορώ να πω τίποτε πια, δεν ξέρω, μόνο ένα μεγάλο ΓΙΑΤΙ ;;; Εκει μέσα μαθητές, καθηγητές και γονείς δίνουν καθημερινά έναν αγώνα για μια καλύτερη κοινωνία, ένα καλύτερο αύριο για τα παιδιά μας, ………. Ποιος και με ποιο δικαίωμα απαξιώνει και καταστρέφει τα όνειρα και την περιουσία όλων μας ;;; Υπάρχουν και άλλες φωτογραφίες που δεν είναι σκόπιμο να δημοσιευθούν τώρα”

Μένουμε Νότια – έλα στο ελεύθερο και ανεξάρτητο group των Νοτίων Προαστίων για να μοιραστούμε ότι συμβαίνει δίπλα μας.

Ειδήσεις, σχόλια, εθελοντισμός, αγορά, έξοδος, καλή ζωή, νεολαία, διασκέδαση, πολιτισμός, περιβάλλον, αθλητισμός, ανθρώπινες ιστορίες.
( ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ- ΑΛΙΜΟΣ – ΒΑΡΗ – ΒΟΥΛΑ – ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ – ΕΛΛΗΝΙΚΟ – ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ – ΓΛΥΦΑΔΑ -ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ – ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ – ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ)

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.