Γιώργος Κουτελάκης: “Εκβιάζουν υπαλλήλους του δήμου Νέας Σμύρνης”




Για εκβιασμούς σε βάρος υπαλλήλων του δήμου νέας Σμύρνης, κάνει λόγο με ανακοίνωσή του ο επικεφαλής της αντιπολίτευσης, Γιώργος Κουτελάκης. Σύμφωνα με όσα καταγγέλλει, υπάλληλοι του δήμου καλούνται να υπογράψουν υπεύθυνες δηλώσεις, ότι αρνούνται να αναλάβουν θέσεις προϊσταμένων.

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΚΟΥΤΕΛΑΚΗ

Πρωτοφανείς ΕΚΒΙΑΣΜΟΙ εξελίσσονται αυτές τις ημέρες στο Δήμο Ν. Σμύρνης σε βάρος υπαλλήλων που πρέπει να καταλάβουν θέσεις Προϊσταμένων Υπηρεσιών. Καλούνται να υπογράψουν ΥΠΕΥΘΥΝΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ, γραμμένες από το επιτελείο του ΔΗΜΑΡΧΟΥ που τους μοιράζονται, ότι ΑΡΝΟΥΝΤΑΙ να δεχθούν τις θέσεις Προϊσταμένων…
Όποιοι δεν τις υπογράφουν ή δηλώνουν ότι δεν θα τις υπογράψουν γιατί επιθυμούν να καταλάβουν την θέση, ΕΞΟΣΤΡΑΚΙΖΟΝΤΑΙ σε άλλες υπηρεσίες…για να χάσουν το δικαίωμα τους αυτό.
Στόχος να γίνουν ΠΡΟΪΣΤΑΜΕΝΟΙ ΜΟΝΟ ΟΙ ΚΟΛΛΗΤΟΙ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ.
Σχετική ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ εξέδωσε και ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ…και μάλιστα από ότι μάθαμε ΟΜΟΦΩΝΑ.
Αυτό δεν θα περάσει έτσι…οι ΕΚΒΙΑΣΤΕΣ ΣΥΝΗΔΕΙΣΕΩΝ…θα ΑΠΟΛΟΓΗΘΟΥΝ ΔΗΜΟΣΙΑ και αυτό ισχύει για τον ΔΗΜΑΡΧΟ και το εκτελεστικό του όργανο τον ΓΕΝΙΚΟ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ.
Εδώ είμαστε….

Μένουμε Νότια – έλα στο ελεύθερο και ανεξάρτητο group των Νοτίων Προαστίων για να μοιραστούμε ότι συμβαίνει δίπλα μας.

Ειδήσεις, σχόλια, εθελοντισμός, αγορά, έξοδος, καλή ζωή, νεολαία, διασκέδαση, πολιτισμός, περιβάλλον, αθλητισμός, ανθρώπινες ιστορίες.
( ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ- ΑΛΙΜΟΣ – ΒΑΡΗ – ΒΟΥΛΑ – ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ – ΕΛΛΗΝΙΚΟ – ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ – ΓΛΥΦΑΔΑ -ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ – ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ – ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ)

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.