Ηλιούπολη: Πράσινο φως για τη χρηματοδότηση του δημοτικού ηλεκτροφωτισμού
Μεγάλη επιτυχία αποτελεί για το Δήμο Ηλιούπολης η προέγκριση από την Ευρωπαϊκή Τράπεζα Επενδύσεων του αιτήματος χρηματοδότησης, ύψους 3 εκατομμυρίων ευρώ, για την  αντικατάσταση του δημοτικού ηλεκτροφωτισμού.

Η επένδυση αυτή θα αποτελέσει ένα έργο που θα αλλάξει την φυσιογνωμία της πόλης, ως προς την ασφάλεια, την μετακίνηση, την εξοικονόμηση Ενέργειας και την περιβαλλοντική συμπεριφορά.

Η προέγκριση της χρηματοδότησης αποτελεί μια ακόμη απόδειξη της άρτιας συγκρότησης των υπηρεσιών που συνέταξαν τον φάκελο και της δημοτικής αρχής που σχεδίασε και τεκμηρίωσε την αντικατάσταση όλου του ηλεκτροφωτισμού της πόλης με «Έξυπνο Φωτισμό».

Να σημειώσουμε ότι το νέο δίκτυο φωτισμού θα είναι περιβαλλοντικά φιλικό με λάμπες led νέας τεχνολογίας, και θα παρακολουθείται από κεντρικό πληροφοριακό κόμβο έτσι ώστε να ρυθμίζεται και η ελάχιστη απαιτούμενη απόδοση κάθε ώρα της ημέρας, αλλά και η ανάγκη αντικατάστασης λαμπτήρων λόγω βλάβης σε άμεσο χρόνο.

 

Μένουμε Νότια – έλα στο ελεύθερο και ανεξάρτητο group των Νοτίων Προαστίων για να μοιραστούμε ότι συμβαίνει δίπλα μας.

Ειδήσεις, σχόλια, εθελοντισμός, αγορά, έξοδος, καλή ζωή, νεολαία, διασκέδαση, πολιτισμός, περιβάλλον, αθλητισμός, ανθρώπινες ιστορίες.
( ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ- ΑΛΙΜΟΣ – ΒΑΡΗ – ΒΟΥΛΑ – ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ – ΕΛΛΗΝΙΚΟ – ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ – ΓΛΥΦΑΔΑ -ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ – ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ – ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ)

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.