Έρχεται παζάρι με παραγωγούς στον Άγιο Δημήτριο




Παζάρι με προϊόντα χωρίς μεσάζοντες πρόκειται να λειτουργήσει στον Άγιο Δημήτριο. Στο αποψινό Δημοτικό Συμβούλιο θα συζητηθεί το θέμα και θα ληφθεί απόφαση για το χώρο που πρόκειται να διατεθεί για τη διενέργεια της δράσης. 

ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΠΟΥ ΘΑ ΣΥΖΗΤΗΘΟΥΝ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ – ΖΩΝΤΑΝΗ ΜΕΤΑΔΟΣΗ

Σας καλούμε σε Τακτική Συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 67 του Ν. 3852/2010, στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου στις 15 Μαρτίου 2017 ημέρα Τετάρτη και ώρα 20.00 με θέματα ημερησίας διάταξης:

1. Λήψη απόφασης που αφορά σε κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στις οδούς Παπάγου-Θάλειας (Ι. Ν. Θεοτόκου)

2. Λήψη απόφασης που αφορά σε κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στις οδούς Ασυρμάτου-Εθνομαρτύρων 3. Λήψη απόφασης που αφορά σε κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην παράπλευρη οδό Λ. Βουλιαγμένης

4. Λήψη απόφασης που αφορά σε κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στις οδούς Σάμου (ΑΓΙΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ-ΧΑΝΙΩΝ ΚΑΙ ΚΑΠΕΤΑΝΑΚΗ-ΑΡΓΟΣΤΟΛΙΟΥ) και Πάρου (ΑΓ/ΚΩΝ/ΝΟΥ & ΕΛΕΝΗΣ – ΠΟΝΤΟΥ).

5. Λήψη απόφασης για τη χορήγηση ή μη θέσεως στάθμευσης ΑΜΕΑ

6. Λήψη απόφασης επί του αιτήματος του δωρητή κου Γεώργιου Παπαδόπουλου του Αλεξάνδρου για ανάκληση της δωρεάς προς τον Δήμο μας ακινήτου (διαμερίσματος) .

7. Λήψη απόφασης για τον προγραμματισμό προσλήψεων προσωπικού έτους 2017 με σύμβαση ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου διάρκειας έως οκτώ μηνών για τις ανάγκες των Υπηρεσιών του Δήμου.

8. Λήψη απόφασης για τον προγραμματισμό προσλήψεων προσωπικού έτους 2017 με σύμβαση ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου διάρκειας έως οκτώ μηνών ανταποδοτικού χαρακτήρα για τις ανάγκες των Υπηρεσιών του Δήμου.

9. Λήψη απόφασης για έγκριση δαπάνης για μετακίνηση και συμμετοχή στο Πανελλήνιο Συνέδριο «Marketing και Branding Τόπου» κατά την χρονική περίοδο 31 Μαρτίου έως 2 Απριλίου 2017»

10.Λήψη απόφασης για έγκριση έκτακτης επιχορήγησης ποσού 20.000€ του ΝΠΔΔ με την επωνυμία “ΣΧΟΛΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΣΧΟΛΕΙΩΝ ΠΡΩΤΟΒΑΘΜΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΔΗΜΟΥ ΑΓΙΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ για την κάλυψη έκτακτων αναγκών των σχολείων του Δήμου μας..

11.Λήψη απόφασης για έγκριση έκτακτης επιχορήγησης ποσού 20.000€ του ΝΠΔΔ με την επωνυμία “ΣΧΟΛΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΣΧΟΛΕΙΩΝ ΔΕΥΤΕΡΟΒΑΘΜΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΔΗΜΟΥ ΑΓΙΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ για την κάλυψη έκτακτων αναγκών των σχολείων του Δήμου μας..

12.Λήψη απόφασης για έγκριση του συμφώνου συνεργασίας με την «50 και ΕΛΛΑΣ».

13.Λήψη απόφασης σχετικά με τα τέλη διέλευσης , εγκατάστασης κλπ σε βάρος του ΟΤΕ ΑΕ.

14.Λήψη απόφασης για έκδοση απόφασης προσωρινής διακοπής κυκλοφορίας οχημάτων στην οδό Πόντου και τμηματική εκτροπή αυτής.

15.Λήψη απόφασης για έγκριση διαμόρφωσης του χώρου για το έργο “Διεύρυνση χώρων κίνησης πεζών & βελτίωση φωτισμού στην οδό Κολοκοτρώνη”.

16.Λήψη απόφασης για τη χορήγηση ή μη παράτασης προθεσμίας περαίωσης εργασιών για το έργο «Ανακατασκευή παιδικών χαρών σύμφωνα με τα νέα πρότυπα αδιεοδότησης»

17.Λήψη απόφασης για έγκριση πρωτοκόλλου προσωρινής και οριστικής παραλαβής του έργου ‘Εκτροπή καταρρεύσαντος αγωγού ακαθάρτων παραπλεύρως ρέματος Πικροδάφνης».

18.Λήψη απόφασης για έγκριση παράτασης προγραμματικής σύμβασης μεταξύ ΕΔΣΝΑ και Δήμου.

19.Λήψη απόφασης για επικαιροποίηση της 559/2016 απόφασης ΔΣ με θέμα: στο σκέλος που αφορά την επιστροφή χρημάτων στους α) Παπαχρήστου Αργυρώ του Ιωάννη ποσού 195,00€ πλέον προσαυξήσεων και β) Καμπούρη Γεώργιο του Κυριάκου ποσού 180,00€ πλέον προσαυξήσεων και τη διάθεση πίστωσης συνολικού ποσού 427,06€ στον ΚΑ 00.8261.01 προϋπολογισμού έτους 2017.

20.Λήψη απόφασης για επιβολή προστίμων λόγω αυθαίρετης αφισοκόλλησης

21.Λήψη απόφασης επί αιτήματος θεραπείας στο σκέλος που αφορά την αφαίρεση δικαιώματος χρήσης οικογενειακού τάφου με αρχικο δικαιούχο τον Λυμπερόπουλο Κωνσταντίνο, με την με αρ.323/2011 απόφαση Δ.Σ.

22.Λήψη απόφασης επί αιτήματος θεραπείας στο σκέλος που αφορά την αφαίρεση δικαιώματος χρήσης οικογενειακού τάφου με αρχικο δικαιούχο τον Φουρναράκη Νικόλαο, με την με αρ.323/2011 απόφαση Δ.Σ.

23.Λήψη απόφασης για διαγραφή βεβαιωμένων πολεοδομικών προστίμων λόγω ανάκλησης του χρηματικού καταλόγου με αρ. 94/2013 από τη Δ/νση Δόμησης Δήμου Αργυρούπολης – Ελληνικού (αφορά ακίνητο στην οδό Εθνομαρτύρων 137).

24.Λήψη απόφασης για διαγραφή βεβαιωμένων πολεοδομικών προστίμων λόγω ανάκλησης του χρηματικού καταλόγου με αρ. 95/2013 από τη Δ/νση Δόμησης Δήμου Αργυρούπολης – Ελληνικού (αφορά ακίνητο στην οδό Εθνομαρτύρων 137).

25.Λήψη απόφασης για διαγραφή βεβαιωμένων πολεοδομικών προστίμων λόγω ανάκλησης του χρηματικού καταλόγου με αρ. 96/2013 από τη Δ/νση Δόμησης Δήμου Αργυρούπολης – Ελληνικού (αφορά ακίνητο στην οδό Εθνομαρτύρων 137).

26.Λήψη απόφασης περί χορήγησης ή μη παράτασης συμβατικού χρόνου παράδοσης για την ” ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΠΙΝΑΚΙΔΩΝ & ΣΤΥΛΩΝ ΟΔΟΣΗΜΑΝΣΗΣ & ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑΚΩΝ ΠΙΝΑΚΙΔΩΝ Κ.Λ.Π. ”

27.Λήψη απόφασης για έγκριση α) πρωτοκόλλου προσωρινής και β) πρωτοκόλλου οριστικής παραλαβής τριών επιβατικών αυτοκινήτου.

28.Λήψη απόφασης για έγκριση της έκθεσης παροχής γνώμης της Επιτροπής Καταστροφής Κινητών Πραγμάτων (άρθρο 199 παρ. 6 του Ν. 3463/2006) που αφορά σε αντικείμενα του πάρκου κυκλοφοριακής αγωγής.

29.Λήψη απόφασης για ορισμό των μελών της διαπαραταξιακής ομάδας επίβλεψης και παρακολούθησης της εργασίας «Ιστορία του Αγίου Δημητρίου 1975 μέχρι σήμερα» (ΑΔΣ 173/2014)

30.Λήψη απόφασης για αντικατάσταση των μελών της επιτροπής επίλυσης φορολογικών διαφορών και αμφισβητήσεων (Ν.4456/2017,ΦΕΚ 24/Α/1-3- 2017)” (ΑΔΣ 551/2016).

31.Λήψη απόφασης για παραχώρηση του Ασυρμάτου στον όμιλο ΕΠΑΝΙΕΛ ΜΠΡΕΤΟΝ ΕΛΛΑΔΟΣ στις 30 Απριλίου 2017 για την πραγματοποίηση της 21ης έκθεσης εκτροφής μορφολογίας.

32.Λήψη απόφασης για παραχώρηση χώρου για διενέργεια δράσης απευθείας διάθεσης προϊόντων χωρίς μεσάζοντες

H ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ EΛΕΝΗ ΧΑΤΖΗΔΗΜΗΤΡΙΟΥ

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.