Aργυρούπολη: “Ο μονόλογος ενός καθ’ ομολογία παράλογου”




 

Ο Δήμαρχος Γιάννης Κωνσταντάτος και η Πολιτιστική επιτροπή, σας προσκαλούν στην Θεατρική Παράσταση ” ΕΚΤΟΣ ΥΛΗΣ ή Ο μονόλογος ενός καθ’ ομολογία παράλογου ” του Κώστα Λεϊμονή με τον Γεράσιμο Σκιαδαρέση, σε σκηνοθεσία Κωνσταντίνας Νικολαΐδη στο Πολιτιστικό Συνεδριακό Κέντρο “Μίκης Θεοδωράκης” Κύπρου 68 (πλ. Δημαρχείου) την Δευτέρα 20/3/2017 στις 20:00.

Είσοδος ελεύθερη.

Η εκδήλωση έχει κοινωνικό χαρακτήρα και καλούνται οι πολίτες προαιρετικά να προσφέρουν τρόφιμα για το Κοινωνικό Παντοπωλείο και φάρμακα για το Κοινωνικό Φαρμακείο.

Με τον ΓΕΡΑΣΙΜΟ ΣΚΙΑΔΑΡΕΣΗ συμμετέχουν οι ηθοποιοί:

Μαγδαληνή Παλιούρα, Κωνσταντίνος Μουταφτσής, Τάσος Κονταράτος

Κείμενο: Κώστας Λεϊμονής

Σκηνοθεσία: Κωνσταντίνα Νικολαΐδη

Σκηνικά-Κοστούμια: Πολυτίμη Μαχαίρα

Πρωτότυπη Μουσική: Γιώργος Περού

Σχεδιασμός Φωτισμών: Μανώλης Μπράτσης Video/Φωτογραφία: Αλεξάνδρα Μασμανίδη

Σκίτσο: Ιουλία Μακρή (www.behance.net/iouliaMak)

Γραφιστική Επιμέλεια: Γιάννης Στιβανάκης

Βοηθοί σκηνοθέτη: Μαγδαληνή Παλιούρα, Κωνσταντίνος Μουταφτσής

Προώθηση παράστασης: Άντζυ Νομικού

Η πολιτική και η ορθή άσκησή της, κεντρίζει το ενδιαφέρον του κόσμου, θεωρώντας την ως τη σημαντικότερη βάση για την ευημερία ενός κράτους και του λαού του. Σήμερα, οι πολίτες της Ελλάδας -και όχι μόνο- δεινοπαθούν λόγω της οικονομικής κρίσης, η οποία έχει γίνει και κρίση αξιών.

Όπως εύστοχα έχει σημειώσει ο συγγραφέας Arthur Clarke, «Ένας πολιτικάντης σκέφτεται τις επόμενες εκλογές. Ένας πολιτικός, τις επόμενες γενιές». Στο βραβευμένο έργο του Κώστα Λεϊμονή, ο Γεράσιμος Σκιαδαρέσης μετατρέπεται από πολιτικάντης σε πολιτικός, εκφωνώντας πριν παραιτηθεί, τον τελευταίο του λόγο στη Βουλή. Η παράσταση αποκτά ιδιαίτερο ενδιαφέρον, αφού οι θεατές έχουν τη δυνατότητα να επιλέξουν αν θα καθίσουν στα έδρανα της Βουλής ως συνάδελφοι πολιτικοί ή θα παρακολουθήσουν από τα θεωρεία ως αγανακτισμένοι πολίτες.

Μένουμε Νότια – έλα στο ελεύθερο και ανεξάρτητο group των Νοτίων Προαστίων για να μοιραστούμε ότι συμβαίνει δίπλα μας.

Ειδήσεις, σχόλια, εθελοντισμός, αγορά, έξοδος, καλή ζωή, νεολαία, διασκέδαση, πολιτισμός, περιβάλλον, αθλητισμός, ανθρώπινες ιστορίες.
( ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ- ΑΛΙΜΟΣ – ΒΑΡΗ – ΒΟΥΛΑ – ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ – ΕΛΛΗΝΙΚΟ – ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ – ΓΛΥΦΑΔΑ -ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ – ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ – ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ)

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.