3Β: Πήρες την πορτοκαλί τσάντα για το πρόγραμμα ανταποδοτικής ανακύκλωσης;
Διατέθηκαν την Τετάρτη 22 Μαρτίου οι πρώτες συσκευασίες του προγράμματος Cyclefi, μέσω του οποίου οι κάτοικοι της περιοχής μπορούν να επιβραβεύονται για τον όγκο των οικιακών απορριμμάτων που ανακυκλώνουν.

Η συσκευασία περιλαμβάνει σακούλες ανακύκλωσης με ειδική σήμανση, (qr code), μοναδική για κάθε χρήστη. Με τον τρόπο αυτό, θα μπορεί να καταμετρηθεί η ποσότητα απορριμμάτων που ανακυκλώνει το συγκεκριμένο νοικοκυριό και αναλόγως να επιβραβεύεται με σειρά εκπτώσεων και παροχών.
Όσοι επιθυμούν να συμμετέχουν στην πιλοτική φάση της δράσης και να απολαύσουν εκπτώσεις σε συγκεκριμένες υπηρεσίες, μπορούν να ενημερωθούν αναλυτικά για το πρόγραμμα στο www.cyclefi.com και ειδικότερα να δηλώσουν συμμετοχή κάνοντας εγγραφή στην ακόλουθη διεύθυνση: https://www.cyclefi.com/gr/register.
Παράλληλα, το προσεχές Σαββατοκύριακο, εκπρόσωποι της δράσης θα δημιουργήσουν ειδικά σημεία ενημέρωσης, εγγραφής και διάθεσης.
Τα σημεία αυτά θα βρίσκονται:

Σάββατο 25 Μαρτίου:
Βάρη: Πλατεία Ηρώων (Έναντι Ι.Ν. Κοιμήσεως Θεοτόκου) 10.00 – 13.00
Βούλα: Πλατεία Ιμίων 15.00 – 19.00


Κυριακή 26 Μαρτίου:
Βουλιαγμένη: Πλατεία Νυμφών 10.00 – 13.00
Βάρκιζα: Πλακόστρωτο έναντι Πλατεία Βάρκιζας 15.00 – 19.00

 

Μένουμε Νότια – έλα στο ελεύθερο και ανεξάρτητο group των Νοτίων Προαστίων για να μοιραστούμε ότι συμβαίνει δίπλα μας.

Ειδήσεις, σχόλια, εθελοντισμός, αγορά, έξοδος, καλή ζωή, νεολαία, διασκέδαση, πολιτισμός, περιβάλλον, αθλητισμός, ανθρώπινες ιστορίες.

(ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ- ΑΛΙΜΟΣ – ΒΑΡΗ – ΒΟΥΛΑ – ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ – ΕΛΛΗΝΙΚΟ – ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ – ΓΛΥΦΑΔΑ -ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ – ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ – ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ)

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.