Πρόγραμμα προετοιμασίας νέων γονέων-εγκύων




egargy

Ο Δήμος Ελληνικού- Αργυρούπολη  σε συνεργασία με την Μαία Κατερίνα Γεωργακούλα   υλοποιεί  ένα πρόγραμμα  που ξεκίνησε από τη προηγούμενη χρονιά και στοχεύει  στην δημιουργία ομάδων στήριξης  νέων γονέων για την προετοιμασία  μιας εγκυμοσύνης, του τοκετού και  της γονεϊκότητας.

Ο κάθε κύκλος συναντήσεων  αποτελείται από 8 συνεδρίες, 1 συνάντηση εβδομαδιαίως όπου οι έγκυες γυναίκες μπορούν  μόνες τους είτε με τον σύντροφό τους ή οποιοδήποτε άλλο άτομο της επιλογής τους να έχουν μια ολοκληρωμένη και επιστημονικά τεκμηριωμένη πληροφόρηση για τη μητρότητα,τα στάδια τοκετού, τη φροντίδα βρέφους, το πλάνο τοκετού καθώς και συμβουλευτική σε θέματα διατροφής  και καλής υγείας μητέρας και νεογνού.

Οι συναντήσεις   πραγματοποιούνται στο   Β’ Κ.Α.Π.Η. του Δήμου (Ολυμπίας 40-42) απογευματινές ώρες  μετά από συνεννόηση με τους συμμετέχοντες στο πρόγραμμα.

Στόχος του προγράμματος είναι  η σωστή προετοιμασία και  η ενημέρωση των νέων γονέων καθώς και  η παροχή μιας γενικής  πληροφόρησης σε κάθε έγκυο γυναίκα που επιθυμεί να επιλέξει την καταλληλότερη για εκείνη και το παιδί της μορφή φροντίδας.

Στο πρόγραμμα μπορούν να συμμετέχουν οι έγκυες γυναίκες του Δήμου μας ανεξάρτητα του μήνα κύησης τους καθώς και ένα άτομο της επιλογής τους.

Ο ΔΕΥΤΕΡΟΣ ΚΥΚΛΟΣ ΑΡΧΙΖΕΙ ΤΗN ΔΕΥΤΕΡΑ 12 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2016

Για δηλώσεις συμμετοχής μπορείτε να επικοινωνείτε με το τηλ:210-9961973&

210-9904205 ενώ για πληροφορίες και μόνο στο 6970678817 ή στο  email:afaia@afaia.gr.

Μένουμε Νότια – έλα στο ελεύθερο και ανεξάρτητο group των Νοτίων Προαστίων για να μοιραστούμε ότι συμβαίνει δίπλα μας.

Ειδήσεις, σχόλια, εθελοντισμός, αγορά, έξοδος, καλή ζωή, νεολαία, διασκέδαση, πολιτισμός, περιβάλλον, αθλητισμός, ανθρώπινες ιστορίες.
(ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ- ΑΛΙΜΟΣ – ΒΑΡΗ – ΒΟΥΛΑ – ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ – ΕΛΛΗΝΙΚΟ – ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ – ΓΛΥΦΑΔΑ -ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ – ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ – ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.