Ανακοίνωση του συλλόγου εργαζομένων στο δήμο Αλίμου




dimarxeioalimou1

Το Δ.Σ. του Συλλόγου των εργαζομένων Δήμου Αλίμου σε έκτακτη συνεδρίασή του με θέμα τις συνδικαλιστικές, πειθαρχικές διώξεις του Δημάρχου που αφορούν την κυρία Δημητρίου Δήμητρα, αντιπρόεδρο του Συλλόγου εργαζομένων Δήμου Αλίμου και τον κύριο Κώστα Γερμανό, επικεφαλής συνδικαλιστικής παράταξης του Συλλόγου.
Το Δ.Σ. του Συλλόγου αφού άκουσε την εισήγηση του προεδρείου δηλώνει ότι θεωρεί και τις δύο πειθαρχικές διώξεις άδικες και ανυπόστατες. Την πρώτη της κυρίας Δημητρίου Δήμητρας, επειδή κατέθεσε έγγραφο σχετικά με την καταβολή του επιδόματος των 176 ευρώ προς τον πρώην πρόεδρο του Συλλόγου για την παράνομη και παράτυπη καταβολή των χρημάτων του επιδόματος των 176 ευρώ.
Το έγγραφο, βάση του νόμου ο ιδιοκτήτης του έχει δικαίωμα να το δίνει οπουδήποτε και στις Δημοτικές παρατάξεις. Για αυτή της την ενέργεια, για το ότι έδωσε δηλαδή το δικό της έγγραφο, διώκεται πειθαρχικά.
Ζητάμε λοιπόν κύριε Δήμαρχε να πάρετε πίσω την πειθαρχική δίωξη γιατί δεν έχει βάση.
Η δεύτερη πειθαρχική δίωξη του κύριου Γερμανού Κώστα αφορά το Δ.Σ. που πραγματοποιήσαμε σαν Σύλλογος Υπαλλήλων την Παρασκευή 25-11-2016 και αφορούσε το ταμείο του Συλλόγου.
Επειδή για μας τα χρήματα του Δήμου είναι μια πάρα πολύ σοβαρή υπόθεση και σκοπό έχουμε τη διαφάνεια ζητήσαμε στο Δ.Σ. αυτό και την παρουσία του κυρίου Γερμανού Κώστα, ο οποίος με απόφαση του Συλλόγου ήταν πρόεδρος της επιτροπής ταμειακού ελέγχου της περιόδου 2012-2015 και πρόεδρος της επιτροπής για την καταβολή του επιδόματος των 176 ευρώ.
Ο κύριος Γερμανός είχε ζητήσει άδεια από την υπηρεσία του για να παραστεί στο Δ.Σ. του Συλλόγου και η συνεδρίαση του Δ.Σ. έγινε κι ολοκληρώθηκε κανονικά για αυτό και ζητάμε να πάρετε πίσω την πειθαρχική δίωξη του συνδικαλιστή Γερμανού Κώστα.
Τα παραπάνω άκουσαν τα μέλη του Δ.Σ. του Συλλόγου των εργαζομένων Δήμου Αλίμου και ψήφισαν υπέρ οι 4 (Καπράλος Ιωάννης, Αλεξανδρίδου Αργυρούλα, Παπαχρίστου Αναστασία, Δημητρίου Δήμητρα) και κατά οι 3 (Γεωργακόπουλος Δημήτρης, Κουρτέλης Κωνσταντίνος, Χατζηδάκη Άννα).

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.