Aνακοίνωση της Δημοτικής Συνεργασίας Ελληνικού-Αργυρούπολης




dimotikisynergasialogo

Την ποταπή επίθεση που εξαπέλυσε στο χθεσινό δημοτικό συμβούλιο ο Γιάννης Κωνσταντάτος εναντίον της Νάσης Πετριτσοπούλου, δασκάλας στο 1ο Δημοτικό Σχολείο Ελληνικού και στελέχους της παράταξής μας, αν δεν έκρυβε μέσα της τόση μαυρίλα και φασισμό θα την θεωρούσαμε απλώς γελοία. Γιατί τι άλλο από γελοιότητα είναι κοτζάμ δήμαρχος να δηλώνει ότι η σωματική του ακεραιότητα απειλείται εξαιτίας ενός σχόλιου που όχι μόνο δεν έκανε η ίδια, αλλά το απάντησε κιόλας όπως έπρεπε και με το γνωστό της χιούμορ!

Όλοι έχουμε καταλάβει ποια απειλή … απειλεί τον Γιάννη Κωνσταντάτο. Ένα μολύβι που γράφει εύστοχα και τσουχτερά και που ούτε μία ούτε δύο φορές τσαλάκωσε τον δεσποτισμό του. Η Νάση είναι μία δασκάλα αγαπητή στους γονείς και στους συναδέλφους της για την εργατικότητα και το ήθος της και το «χειρότερο» είναι μάχιμη στην Δημοτική Συνεργασία με τον Χρήστο Κορτζίδη.

Ο Γιάννης Κωνσταντάτος μόνος του καταφέρνει να κάνει μικρό το πολιτικό του ανάστημα. Καθώς ο χρόνος περνάει η μηδενική του ανοχή στην κριτική και τη διαφωνία σε συνδυασμό με την αλαζονεία του τον οδηγούν σε συμπεριφορές όλο και πιο ακραίες. Αλήθεια μετά τη δασκάλα, ποιος άλλος άραγε έχει σειρά;

Καλούμε κάθε σκεπτόμενο πολίτη να καταδικάσει στην πράξη και με τη στάση του, αυτή και όλες τις προηγούμενες αυθαίρετες και ωμές επιθέσεις εναντίον συμπολιτών μας.

Μένουμε Νότια – έλα στο ελεύθερο και ανεξάρτητο group των Νοτίων Προαστίων για να μοιραστούμε ότι συμβαίνει δίπλα μας.

Ειδήσεις, σχόλια, εθελοντισμός, αγορά, έξοδος, καλή ζωή, νεολαία, διασκέδαση, πολιτισμός, περιβάλλον, αθλητισμός, ανθρώπινες ιστορίες.
( ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ- ΑΛΙΜΟΣ – ΒΑΡΗ – ΒΟΥΛΑ – ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ – ΕΛΛΗΝΙΚΟ – ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ – ΓΛΥΦΑΔΑ -ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ – ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ – ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.