Οι ταινίες που θα δεις το χειμώνα στο δημοτικό κινηματογράφο της Ηλιούπολης




 

stigmiotipo-plirous-othonis-17112016-30629-mm-bmp

(ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ) Ξεκινάμε και φέτος την λειτουργία του Δημοτικού Χειμερινού Κινηματογράφου του Δήμου Ηλιούπολης.

 Είναι μια πρόταση εναλλακτικής, ποιοτικής αξιοποίησης του ελεύθερου χρόνου των πολιτών. Μια πολιτιστική πρόταση διασκέδασης, χαλάρωσης και διεξόδου που προσφέρει ο Δήμος Ηλιούπολης στους συμπολίτες μας σε μια περίοδο δύσκολη και πιεστική.
Γι` αυτό το λόγο βάλαμε και την κοινωνική διάσταση στην πρόταση αυτή, με δωρεάν παραστάσεις και με την πρωτοβουλία να συγκεντρώνονται τρόφιμα και άλλα αγαθά για το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου μας.
Για μας ο Δημοτικός Κινηματογράφος αποτελεί ακόμη μια ευκαιρία Δήμος και δημότες να καλλιεργήσουμε τα αντανακλαστικά αλληλεγγύης και να στηρίξουμε με κάθε τρόπο όσους έχουν ανάγκη.
Καλείστε όλοι να χαρείτε την υποδομή αυτή του Δήμου και να περάσετε κάποιες καλές στιγμές, αξιοποιώντας την ποιοτική επιλογή που έκαναν για σας, άνθρωποι της 7ης Τέχνης.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΥ

ΤΑΙΝΙΕΣ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΥ

Μένουμε Νότια – έλα στο ελεύθερο και ανεξάρτητο group των Νοτίων Προαστίων για να μοιραστούμε ότι συμβαίνει δίπλα μας.

Ειδήσεις, σχόλια, εθελοντισμός, αγορά, έξοδος, καλή ζωή, νεολαία, διασκέδαση, πολιτισμός, περιβάλλον, αθλητισμός, ανθρώπινες ιστορίες.
( ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ- ΑΛΙΜΟΣ – ΒΑΡΗ – ΒΟΥΛΑ – ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ – ΕΛΛΗΝΙΚΟ – ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ – ΓΛΥΦΑΔΑ -ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ – ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ – ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.