Καμπάνια ενημέρωσης για την ανακύκλωση




stigmiotipo-plirous-othonis-17112016-65044-mm-bmp

Με κεντρικό μήνυμα «Όταν σου λέω πράσινο, να βγαίνεις» εγκαινιάζει ο Δήμος Αλίμου τις δράσεις για την ενημέρωση και την ευαισθητοποίηση των πολιτών του για την ανακύκλωση και γενικότερα τη διαχείριση των αστικών απορριμμάτων.

Σκοπός των δράσεων είναι να ενημερωθούν οι κάτοικοι για τη χρησιμότητα και τα οφέλη της ανακύκλωσης στη ζωή μας, αλλά και για την αναγκαιότητα πλέον της σωστής διαχείρισης των αστικών απορριμμάτων, με τελική ελπίδα την ανάπτυξη περιβαλλοντικής συνείδησης και κουλτούρας.

Στις δράσεις περιλαμβάνονται η δημιουργία ιστοσελίδας, στην οποία θα αναρτηθεί ενημερωτικό υλικό για τη διαχείριση των απορριμμάτων, το πρόγραμμα ανακύκλωσης του Δήμου, τα οφέλη της ανακύκλωσης, καθώς και χρηστικές πληροφορίες για τους δημότες.

Επίσης οι πολίτες του Αλίμου, θα ενημερωθούν μέσω ενημερωτικών εντύπων και αφισών, ενώ θα πραγματοποιηθεί και ειδική εκδήλωση για το ζήτημα της ανακύκλωσης, καθώς αποτελεί μία από τις βασικότερες προτεραιότητες της δημοτικής αρχής.

kanonesanaky

Ο Δήμαρχος Αλίμου Ανδρέας Κονδύλης δήλωσε σχετικά με το θέμα: «Η ανακύκλωση συνδέεται άμεσα με τη βελτίωση της ποιότητας ζωής, με την προστασία του αστικού και γενικότερα του φυσικού περιβάλλοντος, αλλά και με τη δημιουργία θέσεων εργασίας και τη βιώσιμη και αειφόρο ανάπτυξη. Μέσα από την ανακύκλωση συνειδητοποιούμε την ευθύνη μας απέναντι στη Φύση, τον πλανήτη Γη, το παρόν και το μέλλον των ανθρώπινων γενεών.

Γι΄ αυτό πρέπει να γίνει υπόθεση όλων μας. Γι΄ αυτό… όταν σου λέω πράσινο, να βγαίνεις».

Μένουμε Νότια – έλα στο ελεύθερο και ανεξάρτητο group των Νοτίων Προαστίων για να μοιραστούμε ότι συμβαίνει δίπλα μας.

Ειδήσεις, σχόλια, εθελοντισμός, αγορά, έξοδος, καλή ζωή, νεολαία, διασκέδαση, πολιτισμός, περιβάλλον, αθλητισμός, ανθρώπινες ιστορίες.
( ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ- ΑΛΙΜΟΣ – ΒΑΡΗ – ΒΟΥΛΑ – ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ – ΕΛΛΗΝΙΚΟ – ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ – ΓΛΥΦΑΔΑ -ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ – ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ – ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.