Άγιος Δημήτριος: Στη Β’ Εθνική τα ταλέντα του Θησέα




thiseaskolaz

Το Σαββατο και την Κυριακή 13 – 14 Νοεμβρίου 2016 διεξήχθη το διασυλλογικό πρωτάθλημα αντισφαίρισης Γ΄κατηγορίας στον Ο.Α. Χολαργού.
Ο σύλλογος αντισφαίρισης Α.Σ.Ε. ΘΗΣΕΑΣ συμμετείχε, με εκπροσώπους δύο αθλήτριες του, την Δήμητρα Δαλιάνη και την Τατιάνα Πράπα, κατακτώντας την 1η θέση και ταυτόχρονα την άνοδό του στην Β’ εθνική. Ο σύλλογος με δελτίο τύπου που έδωσε στη δημοσιότητα, συγχαίρει τις αθλήτριες και τον προπονητή τους κ. Έκτορα Μπούσουλα.

ΑΝΟΔΟΣ του Α.Σ.Ε. ΘΗΣΕΑ ΣΤΗΝ Β ΕΘΝΙΚΗ!!!!

Ο Α.Σ.Ε. ΘΗΣΕΑΣ σήμερα, ολοκλήρωσε τις αγωνιστικές του υποχρεώσεις, στο διασυλλογικό πρωτάθλημα της Γ’ κατηγορίας (με εκπροσώπους τις αθλήτριές μας Δαλιάνη Δήμητρα και Τατιάνα Πράπα) οι οποίες στέφθηκαν με απόλυτη επιτυχία και ως εκ τούτου άνοδο του συλλόγου μας στη Β’ Εθνικη!!!

Πιο αναλυτικα:
Από το πρόγραμμα της Κυριακής Η Δήμητρα στο μονό κέρδισε 4-6, 7-5, 7-6 ενώ η Τατιάνα στο μονό κέρδισε με 6-2, 6-0 . Επίσης στα διπλά κέρδισαν με 4-6 , 7-5, 10-5. Συνολικά παίξανε 8 αγώνες σε μόλις 24 ώρες από τους οποίους κατάφεραν να νικήσουν τους 6 έπειτα από τεράστια εξουθένωση και υπομονή!

Συγχαρητήρια στα κορίτσια μας αλλά και στον προπονητή τους για την αφοσίωση και τη σκληρή δουλειά τους. Και εις ανώτερα. Ο Α.Σ.Ε. ΘΗΣΕΑΣ είναι πολύ περήφανος για εσάς!!!

Μένουμε Νότια – έλα στο ελεύθερο και ανεξάρτητο group των Νοτίων Προαστίων για να μοιραστούμε ότι συμβαίνει δίπλα μας.

Ειδήσεις, σχόλια, εθελοντισμός, αγορά, έξοδος, καλή ζωή, νεολαία, διασκέδαση, πολιτισμός, περιβάλλον, αθλητισμός, ανθρώπινες ιστορίες.
( ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ- ΑΛΙΜΟΣ – ΒΑΡΗ – ΒΟΥΛΑ – ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ – ΕΛΛΗΝΙΚΟ – ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ – ΓΛΥΦΑΔΑ -ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ – ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ – ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.