“Η Ζωή είναι Ωραία” – Το πρόγραμμα Νοεμβρίου




zoinoe

Ο Δήμος Αλίμου συνεχίζει το Πρόγραμμα Η ζωή είναι ωραία”, ένα πρόγραμμα με ποικίλες δράσεις Τέχνης, Πολιτισμού και Ψυχαγωγίας.

Το Πρόγραμμα αυτό φιλοδοξεί να δώσει στις δημότισσες και τους δημότες του Αλίμου μια ευκαιρία, για να ξεφύγουν από τη δύσκολη καθημερινότητα και να ανακαλύψουν ξανά τη χαρά της επαφής με την Τέχνη, τη Γνώση, το Φυσικό Περιβάλλον… τη χαρά της επαφής με τον Άνθρωπο.

ΝΟEMBRIOS_2016_low

Στόχος των δράσεων είναι η καλλιέργεια του πνεύματος, της ψυχής και του σώματος, παράλληλα με τη διασκέδαση και την ευχαρίστηση.

Παρακολούθηση θεατρικών παραστάσεων, μουσικών συναυλιών, επισκέψεις σε Μουσεία και αρχαιολογικούς χώρους, εκπαιδευτικές εκδρομές, καλλιτεχνικές εκδηλώσεις, φιλανθρωπικές δράσεις, εξορμήσεις στη φύση, διαλέξεις και επιμορφωτικά σεμινάρια – εργαστήρια, οργανώνονται από τον δήμο και προσφέρονται στο κοινό με δωρεάν μεταφορά και μειωμένες τιμές, προσιτές σε όλους.

Οποιοσδήποτε κάτοικος του Αλίμου επιθυμεί να συμμετάσχει σε κάποια από τις δράσεις του Προγράμματος “Η ζωή είναι ωραία”, θα πρέπει να κλείσει θέση στο τηλέφωνο 213 2008044, από Δευτέρα έως Παρασκευή, 12.00 π.μ. – 15.00 μ.μ.

Οι θέσεις θα είναι περιορισμένες και θα κρατούνται με τη σειρά προτεραιότητας των τηλεφωνημάτων.

Κάθε μήνα θα γίνεται ενημέρωση για τις δράσεις του επόμενου μηνός.

bloco-swingueira-11

Κυριακή 6 Νοεμβρίου

Event – Η εντυπωσιακή ομάδα κρουστών BlocoSwingueira στη γειτονιά μας!

Στον κεντρικό δρόμο της αγοράς στο Κάτω Καλαμάκι, στις 12:00 το πρωί, η  εκπληκτική ομάδα Κρουστών Swingueira θα παίξει με τα τύμπανά της, θα περπατήσει και θα χορέψει, γεμίζοντας ρυθμό τον δρόμο μας και δίνοντας μια άλλη διάσταση στη συνηθισμένη όψη της αγοράς μας! Θα είμαστε όλοι εκεί!

nafplio

Κυριακή 13 Νοεμβρίου Πάμε εκδρομή στο Ναύπλιο!

Θα επισκεφτούμε το πανέμορφο Ναύπλιο με ελεύθερη βόλτα στα χρωματιστά σοκάκια του, τη θάλασσα, το κάστρο, την πλατεία και τα γραφικά μαγαζάκια του. Μια βόλτα που θα μυρίζει παλιές εποχές και θα ομορφύνει την Κυριακή μας!

Η μεταφορά θα γίνει ΔΩΡΕΑΝ με το πούλμαν του Δήμου, που θα αναχωρήσει την Κυριακή 13 Νοεμβρίου, στις 9:00 π.μ. ακριβώς, στη συμβολή των οδών Υψηλάντου& Λευκωσίας (μπροστά από το 5ο Γυμνάσιο).

Επιστροφή 18:30μ.μ.(αναχώρηση από το Ναύπλιο): Περίπου 21:00 μ.μ. στον Άλιμο.

Τιμή Συμμετοχής: 3€.

Δηλώσεις Συμμετοχής έως την Τετάρτη 9 Νοεμβρίου.

theatrotexnis

Σάββατο 19 Νοεμβρίου

Θεατρική Παράσταση για εφήβους και ενήλικες

«Η Ζωή Είναι Ωραία»! (Οδηγός ευδαιμονίας από τον Τσέχωφ)

Στο Θέατρο Τέχνης Κάρολου Κουν

«Η ζωή είναι ωραία» αποτελεί μια σύνθεση από γνωστά αριστουργηματικά μικρά διηγήματα του Άντον Τσέχωφ, σε μια ευρηματική παράσταση με άξονα τρία επιλεγμένα διηγήματα που περιλαμβάνονται στη διδακτική ύλη της λογοτεχνίας του Γυμνασίου και συμπληρώνεται από πέντε ακόμη εξαιρετικά διηγήματα. Ένας οδηγός επιβίωσης και ευδαιμονίας από τον μεγάλο Ρώσσο συγγραφέα.

Η μεταφορά θα γίνει ΔΩΡΕΑΝ με το πούλμαν του Δήμου, που θα αναχωρήσει το Σάββατο 19 Νοεμβρίου, στις 16:45 μ.μ. ακριβώς, στη συμβολή των οδών Υψηλάντου& Λευκωσίας (μπροστά από το 5ο Γυμνάσιο).

Τιμή Εισιτηρίου: 8€.

Δηλώσεις Συμμετοχής έως την Δευτέρα 14 Νοεμβρίου.

ring1

Τετάρτη 23 Νοεμβρίου

Θεατρική παράσταση: «RING» της Leonore Confino

Θέατρο Ιλίσια Βολανάκης

Μια σουρεαλιστική κωμωδία για τον έρωτα! Δύο πρωταγωνιστές σε 18 ρόλους διαφορετικών ζευγαριών που παλεύουν να συναντηθούν, μέσα από το γέλιο, την τρέλα, τη χαρά και τη συγκίνηση!

Σκηνοθεσία: Θανάσης Τσαλταμπάσης

Ερμηνεύουν: Θανάσης Τσαλταμπάσης και Μαρίνα Καλογήρου

Η μεταφορά θα γίνει ΔΩΡΕΑΝ με το πούλμαν του Δήμου, που θα αναχωρήσει την Τετάρτη 23 Νοεμβρίου, στις 17:45 μ.μ. ακριβώς, στη συμβολή των οδών Υψηλάντου& Λευκωσίας (μπροστά από το 5ο Γυμνάσιο).

Τιμή Εισιτηρίου: 10€.

Κρατήσεις θέσεων έως την Παρασκευή 18 Νοεμβρίου.

 vyzamouseio

Κυριακή 27 Νοεμβρίου

Ξενάγηση-Επίσκεψη στο Βυζαντινό και Χριστιανικό Μουσείο

Με την Αρχαιολόγο Ασάνη Λιαπή

Το Βυζαντινό και Χριστιανικό Μουσείο βρίσκεται στη καρδιά της Αθήνας. Θα επισκεφτούμε τη μόνιμη συλλογή με εκθέματα από τον 4ο έως τον 15ο αιώνα μ.Χ. Θα γνωρίσουμε τη μετάβαση από τον αρχαίο στον βυζαντινό κόσμο, την καθημερινή ζωή και την καλλιτεχνική και πνευματική δραστηριότητα στην βυζαντινή εποχή.

Η μεταφορά θα γίνει ΔΩΡΕΑΝ με το πούλμαν του Δήμου, που θα αναχωρήσει την Κυριακή 27 Νοεμβρίου, στις 10:00 π.μ. ακριβώς, στη συμβολή των οδών Υψηλάντου& Λευκωσίας (μπροστά από το 5ο Γυμνάσιο).

Συμμετοχή: 11€, 7€ για άνω των 65 ετών (με επίδειξη ταυτότητας), 3€ για μαθητές, φοιτητές (με επίδειξη πάσου) και ανέργους (με επίδειξη κάρτας ανεργίας).

Δηλώσεις συμμετοχής έως την Παρασκευή 25 Νοεμβρίου.

Σας περιμένουμε!

Μένουμε Νότια – έλα στο ελεύθερο και ανεξάρτητο group των Νοτίων Προαστίων για να μοιραστούμε ότι συμβαίνει δίπλα μας.

Ειδήσεις, σχόλια, εθελοντισμός, αγορά, έξοδος, καλή ζωή, νεολαία, διασκέδαση, πολιτισμός, περιβάλλον, αθλητισμός, ανθρώπινες ιστορίες.
( ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ- ΑΛΙΜΟΣ – ΒΑΡΗ – ΒΟΥΛΑ – ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ – ΕΛΛΗΝΙΚΟ – ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ – ΓΛΥΦΑΔΑ -ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ – ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ – ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.