“Δεν πρόκειται να γίνει βιολογικός καθαρισμός δίπλα μας”




kondylisviologikos

“Δεν υπάρχει περίπτωση να γίνει ο βιολογικός καθαρισμός του Ελληνικού, στα όρια με τον Άλιμο”, ξεκαθάρισε στο χθεσινοβραδινό δημοτικό συμβούλιο, ο  Ανδρέας Κονδύλης.

Ο δήμαρχος ήταν καθησυχαστικός σχετικά με το δημοσίευμα της “Καθημερινής” που παρουσίαζε μακέτα με όλο το σχέδιο ανάπτυξης της έκτασης του Ελληνικού. Σύμφωνα με τα σχέδια, στα όρια του Ελληνικού με τον Παλιό Άλιμο, δίπλα στα σπίτια δηλαδή, υπάρχει πρόβλεψη για τη δημιουργία βιολογικού καθαρισμού.

Παρόντες στο δημοτικό συμβούλιο ήταν και κάτοικοι της περιοχής, μέλη του συλλόγου, οι οποίοι εξέφρασαν την ανησυχία τους.

“Ανησυχούμε γιατί κάτι τέτοιο θα επηρεάσει τις ζωές μας” είπαν. “Είμαστε έτοιμοι για κινητοποιήσεις και περιμένουμε να μας στηρίξετε”

“Δεν πρόκειται να γίνει βιολογικός καθαρισμός δίπλα μας” απάντησε ο δήμαρχος Αλίμου.

“Τα σχέδια που δημοσιεύτηκαν ήταν παλιά και δεν ισχύουν τώρα. Έχουν αλλάξει. Την μακέτα αυτή την είχα δει πριν από ένα χρόνο σε συνάντηση που είχα με τα μέλη της διοίκησης της “Ελληνικόν Α.Ε.” και μάλιστα είχα “τιναχτεί” από την καρέκλα μου. Με διαβεβαίωσαν ότι θα μεταφέρουν τα λύματα κάπου στο κέντρο της έκτασης.

Μέσα στο Σαββατοκύριακο δέχτηκα πολλά τηλεφωνήματα από κατοίκους που διάβασαν το δημοσίευμα της “Καθημερινής” και ανησύχησαν. Σήμερα πάλι επικοινώνησα με τη “Lamda Development” και μου επιβεβαίωσαν ότι η μακέτα βασίζεται σε παλιά σχέδια που δεν ισχύουν πια. Μπείτε στη σελίδα thehellinikon.com, να δείτε τα νέα σχέδια”.

Μένουμε Νότια – έλα στο ελεύθερο και ανεξάρτητο group των Νοτίων Προαστίων για να μοιραστούμε ότι συμβαίνει δίπλα μας.

Ειδήσεις, σχόλια, εθελοντισμός, αγορά, έξοδος, καλή ζωή, νεολαία, διασκέδαση, πολιτισμός, περιβάλλον, αθλητισμός, ανθρώπινες ιστορίες.
( ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ- ΑΛΙΜΟΣ – ΒΑΡΗ – ΒΟΥΛΑ – ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ – ΕΛΛΗΝΙΚΟ – ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ – ΓΛΥΦΑΔΑ -ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ – ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ – ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.