Το Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος ζητά στελέχη




niarxos
 Θέσεις εργασίας προκήρυξε το Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος. Τη διαδικασία αξιολόγησης και επιλογής των επικρατέστερων υποψηφίων έχει αναλάβει εκ μέρους του ΚΠΙΣΝ η εταιρία συμβούλων Egon Zehnder. Η τελική επιλογή θα γίνει από το ΚΠΙΣΝ.

Οι ενδιαφερόμενοι για τις θέσεις Υπεύθυνος Λογιστηρίου, Διευθυντής Ανάπτυξης, Προϊστάμενος Ψηφιακών Μέσων, Οικονομικός Ελεγκτής θα πρέπει να αποστείλουν το βιογραφικό τους στο [email protected] έως τις 13 Σεπτεμβρίου 2016, κάνοντας αναφορά της συγκεκριμένης θέσης ενδιαφέροντος στο θέμα της ηλεκτρονικής αλληλογραφίας (e-mail subject line).

Οι υποψήφιοι που θα προκριθούν στη φάση των συνεντεύξεων θα ενημερωθούν έως τις 23 Σεπτεμβρίου 2016. Οι ενδιαφερόμενοι για τις θέσεις Μηχανικός Ηλεκτρολογικών Εγκαταστάσεων, Διευθυντής Εγκαταστάσεων, Υπεύθυνος Εγκαταστάσεων, Μηχανικός Mηχανολογικών Εγκαταστάσεων, Υπεύθυνος Πάρκου και Περιβάλλοντος Χώρου, θα πρέπει να αποστείλουν το βιογραφικό τους στο [email protected] έως τις 18 Σεπτεμβρίου 2016, κάνοντας αναφορά της συγκεκριμένης θέσης ενδιαφέροντος στο θέμα της ηλεκτρονικής αλληλογραφίας (e-mail subject line).

Οι υποψήφιοι που θα προκριθούν στη φάση των συνεντεύξεων θα ενημερωθούν έως τις 28 Σεπτεμβρίου 2016. Το Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος (ΚΠΙΣΝ), που εδρεύει στην Αθήνα, Λεωφ. Βασ. Σοφίας αρ. 86Α , και η εταιρεία Egon Zehnder International A.E., η οποία εδρεύει στο Μαρούσι, οδός Παραδείσου αρ. 2, θα επεξεργαστούν τα προσωπικά σας δεδομένα που θα συμπεριλάβετε στο βιογραφικό σας σημείωμα, καθώς και οποιαδήποτε άλλη προσωπική πληροφορία σας που θα χορηγήσετε, προκειμένου να κριθεί η καταλληλότητά σας για την θέση εργασίας του ΚΠΙΣΝ για την οποία υποβάλλατε αίτηση.

Όλες οι αιτήσεις θα τύχουν της μέγιστης εμπιστευτικότητας. Υποβάλλοντάς μας το βιογραφικό σας σημείωμα παρέχετε την συγκατάθεσή σας στην παραπάνω επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων. Σύμφωνα με τα αρ. 11-13 του Ν 2472/1997, μπορείτε να ασκήσετε τα δικαιώματα πρόσβασης και διαγραφής των προσωπικών σας δεδομένων αποστέλλοντας email στην ηλεκτρονική διεύθυνση [email protected]. Περισσότερες πληροφορίες για τις ειδικότητες και τα απαραίτητα προσόντα μπορείτε να βρείτε στο ΚΠΙΣΝ

www.diorismos.gr

Μένουμε Νότια – έλα στο ελεύθερο και ανεξάρτητο group των Νοτίων Προαστίων για να μοιραστούμε ότι συμβαίνει δίπλα μας.

Ειδήσεις, σχόλια, εθελοντισμός, αγορά, έξοδος, καλή ζωή, νεολαία, διασκέδαση, πολιτισμός, περιβάλλον, αθλητισμός, ανθρώπινες ιστορίες.
( ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ- ΑΛΙΜΟΣ – ΒΑΡΗ – ΒΟΥΛΑ – ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ – ΕΛΛΗΝΙΚΟ – ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ – ΓΛΥΦΑΔΑ -ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ – ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ – ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ

 

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.