Η θεατρική παράσταση «Το Μήλο» στο Φεστιβάλ Γλυφάδας




tomilo

Το Φεστιβάλ συνεχίζεται, στην 3η Μαρίνα Γλυφάδας, με είσοδο ελεύθερη για όλους. Αντί εισιτηρίου, συγκεντρώνουμε τρόφιμα και σχολικά είδη, για τους συνανθρώπους μας που έχουν ανάγκη.

Αυτή την Τετάρτη, 7 Σεπτεμβρίου, στις 8:30 μ.μ., η ξεκαρδιστική κωμωδία «Το Μήλο»: Η μεγάλη επιτυχία των Γιώργου Βαλάρη και Στέλιου Παπαδόπουλου, με τους Αντώνη Λουδάρο και Ναταλία Δραγούμη, τον Γιώργο Κωνσταντίνου στο ρόλο της «Aρχόντισσας» πεθεράς και τον Κώστα Βουτσά στο ρόλο της «Πολίτισσας» πεθεράς!

Ενώπιον περίπου 2.500 θεατών ξεκίνησε το Φεστιβάλ Γλυφάδας 2016, καθώς πλήθος κόσμου κατέκλυσε την 3η Μαρίνα Γλυφάδας για μια σπουδαία συναυλία με την Φωτεινή Δάρρα.

Μαζί με τον Δημήτρη Παπαδημητρίου και με τη συνοδεία πέντε κορυφαίων μουσικών, η Φωτεινή Δάρρα παρουσίασε ένα πρόγραμμα με ουσία, κέφι και ζωντάνια, ερμηνεύοντας τις επιτυχίες από τις τηλεοπτικές σειρές «Φεύγα», «Μάγισσες της Σμύρνης», «Λένη», αλλά και τα «Σ΄αγαπώ», «Αγόρι μου», «Παράπονο», «Αν είναι η αγάπη αμαρτία», «Cancao do mar», «Spente le stele» και πολλά ακόμη.

«Όλοι μας, ειδικά αυτή τη δύσκολη περίοδο, έχουμε ανάγκη από μια διέξοδο πολιτισμού, από μια μουσική ανάσα, από μια βραδιά με τραγούδια αγαπημένα. Θα κάνουμε ό,τι περνά από το χέρι μας για να στηρίζουμε διαρκώς και να ενισχύουμε τις τέχνες και τον πολιτισμό, για όλους», δήλωσε ο Δήμαρχος Γλυφάδας, Γιώργος Παπανικολάου. «Ευχαριστούμε τη Φωτεινή, τον Δημήτρη Παπαδημητρίου και το υπέροχο κοινό για την αποψινή βραδιά».

«Ευχαριστούμε τον Δήμαρχο Γλυφάδας που μας εμπιστεύθηκε την έναρξη του Φεστιβάλ! Μα πάνω από όλα ευχαριστώ όλους εσάς για την απίστευτη αγάπη…», σημείωσε η Φωτεινή Δάρρα.

Στιγμιότυπο πλήρους οθόνης 592016 34825 μμ.bmp

Στιγμιότυπο πλήρους οθόνης 592016 34844 μμ.bmp

Στιγμιότυπο πλήρους οθόνης 592016 34859 μμ.bmp

Στιγμιότυπο πλήρους οθόνης 592016 34811 μμ.bmp

Μένουμε Νότια – έλα στο ελεύθερο και ανεξάρτητο group των Νοτίων Προαστίων για να μοιραστούμε ότι συμβαίνει δίπλα μας.

Ειδήσεις, σχόλια, εθελοντισμός, αγορά, έξοδος, καλή ζωή, νεολαία, διασκέδαση, πολιτισμός, περιβάλλον, αθλητισμός, ανθρώπινες ιστορίες.
(ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ- ΑΛΙΜΟΣ – ΒΑΡΗ – ΒΟΥΛΑ – ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ – ΕΛΛΗΝΙΚΟ – ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ – ΓΛΥΦΑΔΑ -ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ – ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ – ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ

festigly

Οι νύχτες του Σεπτεμβρίου στη Γλυφάδα γεμίζουν με θέατρο και μουσική! Ένα φεστιβάλ στην 3η Μαρίνα της πόλης, με σπουδαίους καλλιτέχνες, που υπόσχονται αξέχαστες βραδιές. Η είσοδος σε όλες τις συναυλίες και τις παραστάσεις είναι ελεύθερη.

Αντί για εισιτήριο καλούνται οι πολίτες να φέρουν τρόφιμα και σχολικά είδη για όσους  έχουν ανάγκη.

Μένουμε Νότια – έλα στο ελεύθερο και ανεξάρτητο group των Νοτίων Προαστίων για να μοιραστούμε ότι συμβαίνει δίπλα μας.

Ειδήσεις, σχόλια, εθελοντισμός, αγορά, έξοδος, καλή ζωή, νεολαία, διασκέδαση, πολιτισμός, περιβάλλον, αθλητισμός, ανθρώπινες ιστορίες.
( ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ- ΑΛΙΜΟΣ – ΒΑΡΗ – ΒΟΥΛΑ – ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ – ΕΛΛΗΝΙΚΟ – ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ – ΓΛΥΦΑΔΑ -ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ – ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ – ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ

Αναλυτικά, το πρόγραμμα του Φεστιβάλ έχει ως εξής:

Παρασκευή, 2 Σεπτεμβρίου

«Απλά… καλοκαίρι!» Συναυλία με την Φωτεινή Δάρρα. Τιμητική συμμετοχή: Δημήτρης Παπαδημητρίου

Τετάρτη, 7 Σεπτεμβρίου

Θεατρική παράσταση «Το μήλο». Η μεγάλη επιτυχία των Γιώργου Βαλάρη και Στέλιου Παπαδόπουλου, με τους Κώστα Βουτσά, Γιώργο Κωνσταντίνου, Αντώνη Λουδάρο και Ναταλία Δραγούμη.

Κυριακή, 11 Σεπτεμβρίου

Παράσταση «I am what I am – The comeback» με τον μοναδικό Τάκη Ζαχαράτο! Με τη συνοδεία εξαμελούς ορχήστρας.

Τετάρτη, 14 Σεπτεμβρίου

Η ξεκαρδιστική κωμωδία «Bam – Bam» σε σκηνοθεσία Γιώργου Βάλαρη, με τους Σωτήρη Καλυβάτση, Βάνα Ραμπότα, Σοφία Παυλίδου, Βασίλη Κούκουρα και τον Παύλο Κοντογιαννίδη.

Παρασκευή, 16 Σεπτεμβρίου

«Μια βραδιά για τον Μάνο Χατζηδάκι». Αφιέρωμα στον σπουδαίο συνθέτη μας. Ηθοποιοί-ερμηνευτές: Κωνσταντίνος Φάμης, Ποθητή Σταυρινούδη

Δευτέρα, 19 Σεπτεμβρίου

«Χωρίζουμε λέμε»: Η καυστική κωμωδία των Αλέξανδρου Ρήγα και Δημήτρη Αποστόλου. Πρωταγωνιστούν: Μπέσυ Μάλφα, Αλέξανδρος Ρήγας, Γεράσιμος Σκιαδαρέσης.

Τετάρτη, 21 Σεπτεμβρίου

Συναυλία με τον Ανδρέα Λέοντα, νικητή του X-Factor

Χορηγοί επικοινωνίας: Sfera Radio & Derti 98.6 FM

Επισυνάπτεται το πρόγραμμα

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.