Πρόγραμμα, που στοχεύει στην ανακούφιση των ασθενών με ν. Πάρκινσον




parkison

O Δήμος Ελληνικού- Αργυρούπολης ανακοινώνει τη συνέχιση της συνεργασίας με την “ΕΠΙΚΟΥΡΟΣ Κίνηση” για την υλοποίηση Ομαδικών προγραμμάτων φυσικοθεραπείας ατόμων με νόσο Πάρκινσον και τη λειτουργία Ομάδων Ψυχολογικής Υποστήριξης για τους φροντιστές των ασθενών.

Το πρόγραμμα περιλαμβάνει συναντήσεις εβδομαδιαίες για τους ασθενείς και για τους φροντιστές και πραγματοποιούνται στους χώρους του Α’ Κ.Α.Π.Η. Αργυρούπολης (Αλεξιουπόλεως 27) ενώ λειτουργούν και μηνιαίες συναντήσεις μελών της ΕΠΙΚΟΥΡΟΣ του Δήμου με στόχο την ενημέρωση και την κοινωνικοποίηση.

Στόχος είναι η ευαισθητοποίηση, ενημέρωση και η προώθηση μίας όσο γίνεται πιο ολοκληρωμένης διαχείρισης της νόσου ενώ προωθείται και η μελλοντική δημιουργία Κοινοτήτων Πάρκινσον με δωρεάν δράσεις για την αντιμετώπιση της νόσου.

Το Πάρκινσον είναι μία νόσος που χρειάζεται πολύπλευρη αντιμετώπιση με πολλαπλές ανάγκες θεραπείας, φροντίδας και υποστήριξης.

Η ομάδα, η κοινότητα μπορεί να γίνει πηγή γνώσης και δύναμης και οι υπηρεσίες του Δήμου στηρίζουν την ανάπτυξη της εν λόγω δράσης για να βοηθήσουν τον πολίτη.

Στο πρόγραμμα μπορούν να συμμετέχουν όλοι οι κάτοικοι του Δήμου μας.

Για δηλώσεις συμμετοχής μπορείτε να επικοινωνείτε με το 210-2224466 (9:00-14:00 &15:00-18:00)

ενώ για πληροφορίες και μόνο στο 210-9961973

Μένουμε Νότια – έλα στο ελεύθερο και ανεξάρτητο group των Νοτίων Προαστίων για να μοιραστούμε ότι συμβαίνει δίπλα μας.

Ειδήσεις, σχόλια, εθελοντισμός, αγορά, έξοδος, καλή ζωή, νεολαία, διασκέδαση, πολιτισμός, περιβάλλον, αθλητισμός, ανθρώπινες ιστορίες.
(ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ- ΑΛΙΜΟΣ – ΒΑΡΗ – ΒΟΥΛΑ – ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ – ΕΛΛΗΝΙΚΟ – ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ – ΓΛΥΦΑΔΑ -ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ – ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ – ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ)

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.