“Φάουλ” ή “όταν φταίνε πάντα οι άλλοι”…
geitoniamou4

(Ανακοίνωση της δημοτικής κίνησης Αλίμου “ΑΝΩ-ΚΑΤΩ στο Καλαμάκι” για την ανάρτηση του notia.gr)

Στην ανακοίνωσή μας σχετικά με τον ΝΟΚ περιμέναμε να εκδοθεί μία επίσημη απάντηση από τη διοίκηση του ΘΟΠΑΑ. Δύσκολο, για αυτό και τη “δουλειά” ανέλαβε δημοσιογραφικό σάιτ των νοτίων. Ας δούμε, όμως, ποιοι κάνουν τα πραγματικά φάουλ:

Φάουλ Πρώτο: Αν και δεν είμαστε δημοσιογράφοι σεβαστήκαμε τη δημοσιογραφική δεοντολογία και αναφέραμε την πηγή μας. “Κουτσομπολιά” τα αποκαλεί το δημοσίευμα, αλλά αυτά τα “κουτσομπολιά” για τον πρόεδρο του ΝΟΚ, κ. Χριστόπουλο, δεν ήταν άλλο από τα λόγια γονέων των μαθητών, τα οποία δεν διέψευσε και άρα ισχύουν. Ταυτόχρονα, ο κ. Χριστόπουλος δήλωνε ότι τίποτε δεν μπορεί να θεωρείται τετελεσμένο, που σημαίνει ότι ελπίζει σε μια τροποποίηση της απόφασης του προέδρου του ΘΟΠΑΑ. Άρα ισχύει και η απόφαση!
Φάουλ Δεύτερο: Η ανακοίνωση του ΑΝΩ-ΚΑΤΩ στο Καλαμάκι δεν αναφέρει πουθενά ότι υπάρχει πρόβλημα στις σχέσεις Δήμου – ΝΟΚ αλλά ότι το τμήμα των ανδρών του ΝΟΚ μένει έξω από το Κολυμβητήριό μας εξαιτίας της αυθαίρετης απόφασης του κ. Διαμαντή! Το …καλό σάιτ επινόησε έναν τίτλο εντελώς παραπλανητικό και απολύτως άσχετο με το πραγματικό περιεχόμενο της ανακοίνωσής μας. Τυχαίο;
Φάουλ Τρίτο-και μάλλον το πιο σοβαρό: Η ουσία της ανακοίνωσής μας ήταν ότι δεν λειτουργεί συλλογικά το διοικητικό συμβούλιο του Θουκυδίδειου Οργανισμού και ότι δεν εφαρμόζεται ο Κανονισμός Λειτουργίας των Αθλητικών Χώρων, ο οποίος έχει ψηφιστεί και ισχύει από τον Ιούνιο του 2015 και η διοίκηση του ΘΟΠΑΑ αρνείται να τον εφαρμόσει! Καλά, όλα αυτά δεν ενοχλούν κανέναν; Δεν είδαμε κανέναν σχόλιο επ’ αυτού!
Το τρίγωνο της λάσπης: Αυτοί βρίσκονται πίσω από την επιχείρηση συκοφάντησης του Ανδρέα Κονδύλη

Αναμένουμε από τη διοίκηση του ΘΟΠΑΑ να δώσει απάντηση -έστω- στο δημοτικό συμβούλιο της ερχόμενης Τετάρτης και ζητούμε να θέσει αμέσως σε εφαρμογή τον Κανονισμό με σεβασμό στην αρχή της διαφάνειας και της συλλογικής λειτουργίας, με σεβασμό στους πολίτες του Αλίμου.

Λέξεις και πρακτικές, που έως τώρα είναι άγνωστες στους σημερινούς διοικούντες, οι οποίοι “τα ξέρουν όλα” και εμείς οι λοιποί και ενοχλητικοί τούς φαινόμαστε περιττοί!…

Η ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΣΤΟ GEITONIAMOU.GR

Μεγάλο φάουλ από τη δημοτική κίνηση Αλίμου “ΑΝΩ-ΚΑΤΩ στο Καλαμάκι” η οποία με αφορμή δημοσίευμα βασισμένο σε κουτσομπολιά, στράφηκε εναντίον της διοίκησης του δήμου Αλίμου, κατηγορώντας την ότι διώχνει από το δημοτικό κολυμβητήριο, την ομάδα Πόλο του Ναυτικού Ομίλου Καλαμακίου (ΝΟΚ).

Η ιστοσελίδα waterpolonews.gr επανέρχεται στο θέμα με νέο δημοσίευμα στο οποίο αναφέρει ότι οι σχέσεις του προέδρου του ΝΟΚ με το δήμο Αλίμου είναι άριστες και ότι τίποτα δεν μπορεί να θεωρείται τετελεσμένο, όσον αφορά τα ωράρια της φετινής σεζόν.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο ΝΟΚ έχει αναρτήσει στην επίσημη σελίδα του στο facebook , το νέο ρεπορτάζ του waterpolonews.gr.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΑΡΧΙΚΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ 

Έμεινε «άστεγο» το Καλαμάκι που ψάχνει έδρα!

Δεν αρχίζει με τους καλύτερους οιωνούς η φετινή σεζόν, καθώς σύμφωνα με πληροφορίες ο Ναυτικός Όμιλος Καλαμακίου μένει δίχως χώρο προπόνησης.

Συγκεκριμένα, ο Δήμος Αλίμου αποφάσισε να μειώσει τις ώρες για την υδατοσφαίριση του ΝΟ Καλαμακίου, οι οποίες ήταν από τις 21:00 και έπειτα καθημερινά, ενώ παραχώρησε τη μισή πισίνα στην ομάδα του Υδραϊκού, τις ίδιες ώρες.

Επομένως, το Καλαμάκι είχε να αποφασίσει ποιο τμήμα θα αφήσει άστεγο και στο δίλημμα ακαδημίες ή ανδρική ομάδα ο κλήρος έπεσε στο ανδρικό, το οποίο βρίσκεται σε αναζήτηση κολυμβητηρίου για την καθημερινή προπόνηση.

Δεν πρέπει, επίσης, να αποκλείσουμε το γεγονός η ανδρική ομάδα του Καλαμακίου να δηλώσει και άλλη έδρα για το πρωτάθλημα της Α1 ανδρών, κάτι το οποίο θα είναι άκρως τραγελαφικό, εάν συμβεί.

Αυτή την ώρα ο ΝΟΚ είναι αναγκασμένος να φύγει από το «σπίτι» του, ενώ από το περιβάλλον της ομάδας σημειώνεται ότι τα παραπάνω αποτελούν χτύπημα κάτω από τη μέση.

Παράλληλα, οι ακαδημίες της ομάδας έχασαν ώρα προπόνησης το απόγευμα, την οποία πέρυσι είχαν στη διάθεσή τους και έτσι ο σύλλογος αναγκάστηκε να μειώσει από τρεις σε δυο τις διαδρομές του κολυμβητικού τμήματος, που ήταν ήδη λιγότερες από όσες πρέπει, προκειμένου οι ακαδημίες να συνεχίσουν με κάποιο τρόπο τη λειτουργία τους.

Για περισσότερες λεπτομέρειες θα επιδιώξουμε να μιλήσουμε με τους ιθύνοντες του ΝΟ Καλαμακίου και θα σας ενημερώσουμε άμεσα.

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΑΚΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΚΙΝΗΣΗΣ ΑΝΩ ΚΑΤΩ ΣΤΟ ΚΑΛΑΜΑΚΙ

Αυθαίρετη και άδικη απόφαση για τον ΝΟΚ

Η αυθαίρετη λειτουργία του Προέδρου του ΘΟΠΑΑ και δεξί χέρι του δημάρχου, κ. Διαμαντή, και της διοίκησης του κ. Κονδύλη συνεχίζεται και φέτος! Σύμφωνα με τη δημοσίευση της waterpolonews.gr ο Ναυτικός Όμιλος Καλαμακίου (ΝΟΚ) δεν μπορεί να προπονηθεί στο Κολυμβητήριο, επειδή ο πρόεδρος του ΘΟΠΑΑ αποφάσισε να διαθέσει στον Υδραϊκό, “ανταγωνιστικό” στην ομάδα μας σωματείο, τη μισή πισίνα τις ίδιες ώρες με τον ΝΟΚ και να μειώσει τις ώρες προπόνησης των Ακαδημιών του. Αυτή η απόφαση έχει ως αποτέλεσμα να διώχνεται η ομάδα ανδρών από την έδρα της και να μειώνονται οι ώρες προπόνησης των Ακαδημιών.

Σύμφωνα με τον Κανονισμό Λειτουργίας των Αθλητικών Χώρων του ΘΟΠΑΑ, (άρθρα 6 και 7) την απόφαση διάθεσης των χώρων παίρνει το Διοικητικό Συμβούλιο του Οργανισμού. Κάτι τέτοιο ουδέποτε έγινε, όχι βέβαια μόνο για το Κολυμβητήριο και τις δύο ομάδες πόλο αλλά και για κάθε δραστηριότητα του ΘΟΠΑΑ.

Τα Σωματεία μοριοδοτούνται (Παράρτημα Ι) με αντικειμενικά κριτήρια:
1. Κατάταξη αθλημάτων σύμφωνα με τον Εθνικό Αθλητικό Σχεδιασμό της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού (από 60 έως 10 μόρια).
2. Αναγνώριση συλλόγου από επίσημη Ομοσπονδία Αθλήματος (100 μόρια)
3. Εντοπιότητα σωματείου (40 μόρια)
4. Παλαιότητα σωματείου (Σύνολο μορίων: Τα έτη που μεσολαβούν από την ίδρυση μέχρι σήμερα x 10)

Είναι προφανές ότι μεταξύ των δύο Συλλόγων της ίδια κατηγορίας, ο ΝΟΚ έχει εντοπιότητααλλά είναι και παλαιότερος. Άρα ο ΝΟΚ έχει προτεραιότητα στη χρήση των χώρων.
Με ποια κριτήρια, συνεπώς, ο κ. Διαμαντής, αφού παρέκαμψε τον Κανονισμό και, κυρίως, το Διοικητικό Συμβούλιο, διέθεσε τον χώρο στον Υδραϊκό; Μήπως με το χρηματικό ποσό που θα καταβάλει μηνιαίως ο Υδραϊκός, αλλά και πάλι χωρίς την προβλεπόμενη απόφαση του διοικητικού συμβουλίου; Να εξυπηρετηθεί ο Υδραϊκός αλλά όχι εις βάρος του ΝΟΚ!

Είναι ντροπή ο Δήμος μας να μην υποστηρίζει τις τοπικές ομάδες!
Περιμένουμε απαντήσεις!

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΝΕΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ ΤΟΥ WATERPOLONEWS.GR

«Εξαιρετικές σχέσεις με τον Δήμο Αλίμου ο ΝΟΚ»

Σε συνέχεια προηγούμενου δημοσιεύματος της ιστοσελίδας μας, αναφορικά με πρόβλημα που έχει προκύψει στο κολυμβητήριο Αλίμου, στις ώρες προπόνησης της υδατοσφαίρισης του ΝΟΚ, επικοινωνήσαμε με τον πρόεδρο του Ναυτικού Ομίλου Καλαμακίου, Γιώργο Χριστόπουλο.

Ο πρόεδρος του ΝΟΚ μας διεμήνυσε ότι τίποτα δεν μπορεί να θεωρείται τετελεσμένο, όσον αφορά τα ωράρια της φετινής σεζόν, ενώ επισήμανε ότι εδώ και 70 χρόνια οι σχέσεις του ΝΟ Καλαμακίου με τον Δήμου Αλίμου είναι άριστες.

Προς το παρόν λοιπόν, οι δύο πλευρές βρίσκονται σε συζητήσεις, οι οποίες είναι σε εξέλιξη και νεότερα θα έχουμε άμεσα, ενώ όσον αφορά το αρχικό δημοσίευμά μας, ήταν βασισμένο στον περίγυρο της ομάδας υδατοσφαίρισης του ΝΟΚ, σε γονείς αθλητών και όχι σε επίσημη πληροφόρηση από την διοίκηση του σωματείου.

Μένουμε Νότια – έλα στο ελεύθερο και ανεξάρτητο group των Νοτίων Προαστίων για να μοιραστούμε ότι συμβαίνει δίπλα μας.

Ειδήσεις, σχόλια, εθελοντισμός, αγορά, έξοδος, καλή ζωή, νεολαία, διασκέδαση, πολιτισμός, περιβάλλον, αθλητισμός, ανθρώπινες ιστορίες.
( ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ- ΑΛΙΜΟΣ – ΒΑΡΗ – ΒΟΥΛΑ – ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ – ΕΛΛΗΝΙΚΟ – ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ – ΓΛΥΦΑΔΑ -ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ – ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ – ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ

 

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.