Αργυρούπολη: Πάτημα σταφυλιών με θέα τον Σαρωνικό
alexakis

Η Αργυρούπολη είναι από τις λίγες περιοχές της Αττικής, όπου κάθε χρόνο τις τελευταίες δεκαετίες γίνεται πάτημα σταφυλιών με τον γνωστό παραδοσιακό τρόπο, μέσα, δηλαδή, σε παραδοσιακό πατητήρι.

Αυτό το παραδοσιακό πατητήρι, χτισμένο με πέτρα, υπάρχει εδώ και χρόνια στο Άλσος του Υμηττού, στην δημιουργία του οποίου πρωτοστάτησε ο Σύλλογος Κρητών Αργυρούπολης. Όμως δίπλα στο παραδοσιακό πατητήρι υπάρχει κι ένας εξαιρετικός χώρος για εκδηλώσεις, με θέα, μάλιστα, τον Σαρωνικό.

Σ’ αυτό τον χώρο, παράλληλα με το πάτημα σταφυλιών, με συνεχώς παρόντα, εδώ και 25 χρόνια, τον Αποκορωνιώτη Μανώλη Θυμιανό, ο κόσμος θα έχει την ευκαιρία το Σάββατο 17 Σεπτεμβρίου (21.00) να απολαύσει κρητικές παραδοσιακές γεύσεις και να διασκεδάσει με το συγκρότημα του Μανώλη Αλεξάκη.

Τηλ επικοινωνίας: 6932 248538

kritikaepikaira.gr

Μένουμε Νότια – έλα στο ελεύθερο και ανεξάρτητο group των Νοτίων Προαστίων για να μοιραστούμε ότι συμβαίνει δίπλα μας.

Ειδήσεις, σχόλια, εθελοντισμός, αγορά, έξοδος, καλή ζωή, νεολαία, διασκέδαση, πολιτισμός, περιβάλλον, αθλητισμός, ανθρώπινες ιστορίες.
( ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ- ΑΛΙΜΟΣ – ΒΑΡΗ – ΒΟΥΛΑ – ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ – ΕΛΛΗΝΙΚΟ – ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ – ΓΛΥΦΑΔΑ -ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ – ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ – ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.