Seatrac Γλυφάδας: Πρώτο σε επισκεψιμότητα σε όλη την Ελλάδα (ΕΙΚΟΝΕΣ)




papasea6

(Γιώργος Παπανικολάου – δήμαρχος Γλυφάδας) Με πολύ μεράκι και έγνοια για τους συμπολίτες μας με αναπηρία, εγκαταστήσαμε και φέτος στην παραλία της Γλυφάδας μια ολοκληρωμένη υποδομή για ΑΜΕΑ: Το Seatrac τους επιτρέπει να απολαμβάνουν τη θάλασσα και το κολύμπι, ενώ δίπλα τοποθετήσαμε ντουζιέρα, ειδικό διάδρομο, πάρκινγκ, τουαλέτα, ομπρέλα και όλα τα απαραίτητα για να χαίρονται το καλοκαίρι ανεμπόδιστα.

Με μεγάλη μας χαρά διαπιστώσαμε ότι τα επίσημα στοιχεία δείχνουν ότι το Seatrac της Γλυφάδας είχε το καλοκαίρι τη μεγαλύτερη χρήση από όλα της Ελλάδας!

Αυτό μας γεμίζει με ακόμα μεγαλύτερη ευθύνη για να συνεχίσουμε την προσπάθεια να γίνει η Γλυφάδα μια πόλη βιώσιμη και λειτουργική για όλους – χωρίς εξαιρέσεις και χωρίς αποκλεισμούς. Μπράβο Στελιος Κουρουπακης και σε όλους όσοι εργάζονται για μια ανοιχτή και φιλόξενη πόλη για όλους!

Μένουμε Νότια – έλα στο ελεύθερο και ανεξάρτητο group των Νοτίων Προαστίων για να μοιραστούμε ότι συμβαίνει δίπλα μας.

Ειδήσεις, σχόλια, εθελοντισμός, αγορά, έξοδος, καλή ζωή, νεολαία, διασκέδαση, πολιτισμός, περιβάλλον, αθλητισμός, ανθρώπινες ιστορίες.
( ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ- ΑΛΙΜΟΣ – ΒΑΡΗ – ΒΟΥΛΑ – ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ – ΕΛΛΗΝΙΚΟ – ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ – ΓΛΥΦΑΔΑ -ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ – ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ – ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ

papasea4

papasea3

papasea5

papasea2

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.