Μεγάλο ποσοστό επιτυχίας από τα σχολεία της Γλυφάδας
panelinies2016_med

Με μεγάλη επιτυχία διαγωνίστηκαν στις φετινές πανελλαδικές εξετάσεις οι απόφοιτοι των Λυκείων της Γλυφάδας. Το ποσοστό εισαγωγής στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση ήταν πολύ υψηλό, ξεπερνώντας το 80%. Ειδικότερα, μετά την ανακοίνωση των βάσεων εισαγωγής στα ΑΕΙ και ΤΕΙ της χώρας, τα αποτελέσματα ανά Λύκειο έχουν ως εξής:

1ο Λύκειο: 104 υποψήφιοι, 88 εισακτέοι (ποσοστό επιτυχίας 85%)
2ο Λύκειο: 39 υποψήφιοι, 32 εισακτέοι (ποσοστό επιτυχίας 82%)
3ο Λύκειο: 90 υποψήφιοι, 61 εισακτέοι (ποσοστό επιτυχίας 68%)
4ο Λύκειο: 139 υποψήφιοι, 130 εισακτέοι (ποσοστό επιτυχίας 94%)
5ο Λύκειο: 65 υποψήφιοι, 55 εισακτέοι (ποσοστό επιτυχίας 85%)
6ο Λύκειο: 96 υποψήφιοι, 83 εισακτέοι (ποσοστό επιτυχίας 86%)
1ο ΕΠΑΛ: 50 υποψήφιοι, 25 εισακτέοι (ποσοστό επιτυχίας 50%)

Ο Δήμαρχος Γλυφάδας, Γιώργος Παπανικολάου και η Αντιδήμαρχος Παιδείας, Κοινωνικής Μέριμνας και Αλληλεγγύης, Νατάσα Αργυροπούλου, συνεχάρησαν όλους τους μαθητές που συμμετείχαν στις πανελλαδικές εξετάσεις και τους ευχήθηκαν κάθε επιτυχία στη συνέχεια της ζωής τους μετά το σχολείο, ενώ ευχαρίστησαν τους καθηγητές για τη σπουδαία προσπάθεια που κατέβαλαν και για τα εξαιρετικά αποτελέσματα σε όλα τα δημόσια σχολεία της πόλης.

Σε ειδική εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί εντός του Σεπτεμβρίου, ο Δήμος Γλυφάδας θα τιμήσει τους επιτυχόντες αποφοίτους των σχολείων της πόλης.

Μένουμε Νότια – έλα στο ελεύθερο και ανεξάρτητο group των Νοτίων Προαστίων για να μοιραστούμε ότι συμβαίνει δίπλα μας.

Ειδήσεις, σχόλια, εθελοντισμός, αγορά, έξοδος, καλή ζωή, νεολαία, διασκέδαση, πολιτισμός, περιβάλλον, αθλητισμός, ανθρώπινες ιστορίες.
( ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ- ΑΛΙΜΟΣ – ΒΑΡΗ – ΒΟΥΛΑ – ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ – ΕΛΛΗΝΙΚΟ – ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ – ΓΛΥΦΑΔΑ -ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ – ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ – ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.