“Φτιάξτε με τα καλύτερα υλικά, την κοινωνία του αύριο”




valasopoulos_good

Τα συγχαρητήρια και τις ευχές του για καλή ακαδημαϊκή σταδιοδρομία εκφράζει, με το μήνυμά του ο Δήμαρχος Ηλιούπολης Βασίλης Βαλασόπουλος προς τους επιτυχόντες μαθητές των Πανελληνίων Εξετάσεων.

Αναλυτικά, το μήνυμα:

«Επιβραβεύτηκαν με τον καλύτερο τρόπο οι προσπάθειες σας με την εισαγωγή σας στην τριτοβάθμια εκπαίδευση. Δώσατε με επιτυχία μια μεγάλη πρώτη μάχη της ζωής. Ηταν μία νίκη που σας δίνει τη δυνατότητα να πορευθείτε σε νέους δρόμους γνώσης, έρευνας και κοινωνικής αναγνώρισης.

Θέλω όμως να εκφράσω τα συγχαρητήρια μου και σε όσους δεν πέτυχαν τον στόχο τους. Η ίδια η μάχη των Πανελληνίων Εξετάσεων έχει την αξία της ως μια προσπάθεια και μια εμπειρία που δυναμώνει, διδάσκει και εξοπλίζει στην αέναη προσπάθεια του ανθρώπου για βελτίωση, στα πολλά σενάρια της ζωής και στις νέες ευκαιρίες.

Από τώρα και στο εξής, ξεκινάει μια νέα περίοδος στη ζωή των μαθητών που τελείωσαν το Λύκειο. Μπροστά σας ανοίγεται ο δρόμος της αισιοδοξίας προς την ενηλικίωση και την ολοκλήρωση του ατόμου, με πολλές προοπτικές προσωπικής, πνευματικής και επαγγελματικής εξέλιξης.

Κρατείστε ψηλά την σημαία της αξιοκρατίας, της αλληλεγγύης και της δημοκρατίας και φτιάξτε με τα καλύτερα υλικά, την κοινωνία του αύριο.

Το αξίζετε και σας το εύχομαι από καρδιάς με την προσπάθεια, και τον υγιή ανταγωνισμό, να ζήσετε ένα καλύτερο μέλλον».

Μένουμε Νότια – έλα στο ελεύθερο και ανεξάρτητο group των Νοτίων Προαστίων για να μοιραστούμε ότι συμβαίνει δίπλα μας.

Ειδήσεις, σχόλια, εθελοντισμός, αγορά, έξοδος, καλή ζωή, νεολαία, διασκέδαση, πολιτισμός, περιβάλλον, αθλητισμός, ανθρώπινες ιστορίες.
( ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ- ΑΛΙΜΟΣ – ΒΑΡΗ – ΒΟΥΛΑ – ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ – ΕΛΛΗΝΙΚΟ – ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ – ΓΛΥΦΑΔΑ -ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ – ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ – ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.