“Η αλήθεια πονάει”




argyfotia

(Ανακοίνωση της Δημοτικής Συνεργασίας Ελληνικού-Αργυρούπολης) Αλγεινή εντύπωση προκαλεί το πρώτο μέρος από το βιντεάκι που δημιουργήθηκε για λογαριασμό του δήμου μας που με «χονδρές» ανακρίβειες παρουσιάζει τι παρέλαβε η διοίκηση Κωνσταντάτου για την προστασία του βουνού μας. Τις ίδιες ανακρίβειες επανέλαβε και η Ενωμένη Πόλη με ανακοίνωσή της στο διαδίκτυο.

Η διοίκηση Κωνσταντάτου επιχειρεί με ψέματα να φορτώσει τις ευθύνες που της αναλογούν για τα 2.000 καμένα στρέμματα του Υμηττού στην περσινή πυρκαγιά της 17ης Ιουλίου, στη διοίκηση του Χρήστου Κορτζίδη.

Ο ισχυρισμός ότι όταν ανέλαβε διοίκηση τον Σεπτέμβριο του 2014 το σύστημα δασοπροστασίας ήταν διαλυμένο και λεηλατημένο, γιατί τον Μάιο είχε κλαπεί, δεν επιβεβαιώνεται ούτε ευσταθεί.
Τους μήνες που ακολούθησαν του Μαΐου και συγκεκριμένα τον Ιούνιο, Ιούλιο, Αύγουστο και Σεπτέμβριο του 2014 ο ΣΠΑΥ με δύο εργολαβίες επισκεύασε, συντήρησε και αναβάθμισε το σύστημα δασοπροστασίας στον Υμηττό, στην περιοχή της Αργυρούπολης.
Οι εργολαβίες ολοκληρώθηκαν και παραδόθηκαν από τους εργολάβους στον σύνδεσμο μετά το τέλος Σεπτεμβρίου, όταν στη διοίκηση ήταν ο Γιάννης Κωνσταντάτος.
Με την έναρξη της αντιπυρικής περιόδου η διοίκηση του δήμου δεν έκανε τον καθιερωμένο και απαιτούμενο έλεγχο στη λειτουργική ετοιμότητα του συστήματος δασοπροστασίας.
Η διοίκηση κυριολεκτικά ξύπνησε μετά την πυρκαγιά.

Η προστασία του βουνού όμως δεν είναι επικοινωνιακή υπόθεση. Θέλει δουλειά και όχι λόγια.
Στη θητεία μας καταφέραμε να κρατήσουμε τον Υμηττό ακέραιο.
Στη θητεία του Γιάννη Κωνσταντάτου κάηκε και όλοι γνωρίζουμε ότι δεν έφταιγαν μόνο τα καιρικά φαινόμενα.
Τώρα ας δουλέψει με σύστημα και λίγες κουβέντες γιατί «στο σπίτι του κρεμασμένου δε μιλάνε για σκοινί».

Αντί επιλόγου
Το υπηρεσιακό έγγραφο με βάση το οποίο ο Γιάννης Κωνσταντάτος κατηγορεί την παράταξή μας ότι του παρέδωσε λεηλατημένο και διαλυμένο το σύστημα δασοπροστασίας φέρει ημερομηνία 21 Ιουλίου 2015, δηλαδή συντάχθηκε 4 ημέρες μετά την πυρκαγιά. Ο νοών, νοείτω.

ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ- ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗΣ
Τριπόλεως 43 & Ροδοπόλεως, Ελληνικό
Τ.Κ. 167 77, Τηλέφωνο Επικοινωνίας: 210 9638279

Μένουμε Νότια – έλα στο ελεύθερο και ανεξάρτητο group των Νοτίων Προαστίων για να μοιραστούμε ότι συμβαίνει δίπλα μας.

Ειδήσεις, σχόλια, εθελοντισμός, αγορά, έξοδος, καλή ζωή, νεολαία, διασκέδαση, πολιτισμός, περιβάλλον, αθλητισμός, ανθρώπινες ιστορίες.
( ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ- ΑΛΙΜΟΣ – ΒΑΡΗ – ΒΟΥΛΑ – ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ – ΕΛΛΗΝΙΚΟ – ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ – ΓΛΥΦΑΔΑ -ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ – ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ – ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.