Γλυφάδα: Κάλεσμα αλληλεγγύης και προσφοράς




gemizoume

Η Ένωση Συλλόγων Γονέων Γλυφάδας υπό την αιγίδα του Δήμου Γλυφάδας και σε συνεργασία με τον Εμπορικό Σύλλογο Γλυφάδας για 4η συνεχόμενη χρονιά είναι συνεπείς στο ραντεβού τους με την προσφορά και την αλληλεγγύη. Με την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς, συγκεντρώνουν σχολικά είδη για τους μαθητές των σχολείων, που έχουν ανάγκη.

Η συγκέντρωση των σχολικών ειδών (τσάντες, σπιράλ τετράδια, κόλες Α4, μολύβια, στυλό, κασετίνες κ.λ.π.) θα πραγματοποιηθεί στις 15, 16, 17 και 18 Σεπτεμβρίου στην αίθουσα δημοτικού συμβουλίου στο Δημαρχείο Γλυφάδας (Άλσους 15) από τις 10 π.μ. – 1μ.μ. και από τις 6 μ.μ. – 9 μ.μ.

Παράλληλα, φέτος για την ενίσχυση της συγκεκριμένης κοινωνικής δράσης θα συγκεντρώνουν σχολικά είδη και κατά την προσέλευση των θεατών στις πολιτιστικές εκδηλώσεις που διοργανώνει ο Δήμος Γλυφάδας στην 3η Μαρίνα από τις 2 ως και τις 21 Σεπτεμβρίου 2016 (για το πρόγραμμα των θεατρικών παραστάσεων και συναυλιών του φεστιβάλ πληροφορίες στο www.glyfada.gr).

Καλούνται οι φορείς, οι σύλλόγοι, οι επιχειρηματίες, οι δημότες, αλλά και οι επισκέπτες της πόλης να ανταποκριθούν σε αυτή την πρωτοβουλία! Τα είδη που θα συγκεντρωθούν θα διατεθούν μέσω της Ένωσης Συλλόγων Γονέων Γλυφάδας στους μαθητές που τα έχουν ανάγκη και στις ωφελούμενες οικογένειες των κοινωνικών δομών από τις 23 ως και τις 25 Σεπτεμβρίου 2016.

Αξίζει να σημειωθεί ότι τις προηγούμενες χρονιές συγκεντρώθηκαν και μοιράστηκαν 1.400 σχολικές τσάντες γεμάτες με γραφική ύλη σε μαθητές της Γλυφάδας.

Μένουμε Νότια – έλα στο ελεύθερο και ανεξάρτητο group των Νοτίων Προαστίων για να μοιραστούμε ότι συμβαίνει δίπλα μας.

Ειδήσεις, σχόλια, εθελοντισμός, αγορά, έξοδος, καλή ζωή, νεολαία, διασκέδαση, πολιτισμός, περιβάλλον, αθλητισμός, ανθρώπινες ιστορίες.
( ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ- ΑΛΙΜΟΣ – ΒΑΡΗ – ΒΟΥΛΑ – ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ – ΕΛΛΗΝΙΚΟ – ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ – ΓΛΥΦΑΔΑ -ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ – ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ – ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.