Νίνο Νικολαϊδης: “Καταληψίας μεταλλίων”




ninokolaz

Πριν από δύο χρόνια έδινε μάχες από τη θέση του προέδρου του 15μελούς συμβουλίου, στο 4ο Λύκειο Γλυφάδας, για τα προβλήματά των μαθητών. Πριν από λίγες μέρες ο Γλυφαδιώτης Νίνο Νικολαϊδης του Ελληνικού Ναυτικού Ομίλου Αιγυπτιωτών – ENOA, μαζί με τον Γιάννη Καλανδαρίδη, πήραν την πρωτιά και μάλιστα με Παγκόσμιο ρεκόρ στο Ρότερνταμ στη δίκωπο στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Εφήβων και Νεανίδων.

Ο δήμαρχος Γλυφάδας Γιώργος Παπανικολάου, τον γνώρισε πριν από 1,5 χρόνο σε μια κατάληψη. Να τι γράφει στην προσωπική του σελίδα στο facebook για τη γνωριμία του με τον Νίνο:

Μπράβο, Νίνο! Μπράβο! Μία πραγματικά ευχάριστη και αισιόδοξη είδηση: Πριν από ενάμιση χρόνο περίπου, πήγα στο 4ο Λύκειο Γλυφάδας για να συζητήσω με τους εκπροσώπους των μαθητών, που είχαν προχωρήσει σε κατάληψη, τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν.

Εκεί γνώρισα τον Νίνο Νικολαϊδη, τον πρόεδρο του 15μελούς συμβουλίου, ένα φλογερό νέο, που υπερασπιζόταν με πάθος και πυγμή τις απόψεις του. Την επομένη με επισκέφθηκαν στο γραφείο μου στο Δημαρχείο, όπου συζητήσαμε διεξοδικά τα ζητήματα που τους απασχολούν.
Προς μεγάλη μου χαρά, έμαθα ότι ο Νίνο βρήκε έναν μοναδικό τρόπο να διοχετεύσει την ενέργεια και τον δυναμισμό του: Στην κωπηλασία. Χθες, μαζί με τον συνομήλικό του Γιάννη Καλανδαρίδη, έσπασε το παγκόσμιο ρεκόρ στην κατηγορία εφήβων-νεανίδων και κέρδισε το χρυσό μετάλλιο για τη χώρα μας στο παγκόσμιο πρωτάθλημα στο Ρότερνταμ!
Αυτά τα παιδιά μας γεμίζουν με αισιοδοξία και ελπίδα για το μέλλον. Εύχομαι από την καρδιά μου και χρυσοί Ολυμπιονίκες! Θα περιμένω το Νίνο και πάλι στο γραφείο μου, αυτή τη φορά και ως παγκόσμιο πρωταθλητή!

nino3

nino4

Συγχαρητήρια Παυλόπουλου στους Καλανδαρίδη – Νικολαϊδη για το χρυσό στο Παγκόσμιο Εφήβων-Νεανίδων
Συγχαρητήριο τηλεγράφημα στους Γιάννη Καλανδαρίδη και Νίνο Νικολαϊδη για την κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου στη δίκωπο άνευ πηδαλιούχου, σημειώνοντας παγκόσμιο.

nino5

Δυστυχώς όμως στην επιστροφή των δυο παγκόσμιων πρωταθλητών, δεν ήταν κανείς στο αεροδρόμιο! Ούτε κανάλι ούτε κάποιος από την Πολιτεία. Δείτε τι λέει ο ομοσπονδιακός προπονητής κωπηλασίας, Κώστας Κοντομανώλης, στον Sport24 Radio 103,3 και την εκπομπή «Το 10 το κακό» με τον Γιάννη Φιλέρη

Μένουμε Νότια – έλα στο ελεύθερο και ανεξάρτητο group των Νοτίων Προαστίων για να μοιραστούμε ότι συμβαίνει δίπλα μας.

Ειδήσεις, σχόλια, εθελοντισμός, αγορά, έξοδος, καλή ζωή, νεολαία, διασκέδαση, πολιτισμός, περιβάλλον, αθλητισμός, ανθρώπινες ιστορίες.
( ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ- ΑΛΙΜΟΣ – ΒΑΡΗ – ΒΟΥΛΑ – ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ – ΕΛΛΗΝΙΚΟ – ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ – ΓΛΥΦΑΔΑ -ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ – ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ – ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ

nikno2

nino1

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.