Θρήνος για τη Ματίνα: Συγκλονίζουν τα λόγια της μάνας (VIDEO)




matikolaz

Ο τραγικός επίλογος της δημοτικής υπάλληλου, η οποία σκοτώθηκε εν ώρα καθήκοντος, καθώς παρασύρθηκε από αυτοκίνητο στην Αργυρούπολη, γράφτηκε στον Ιερό Ναό Μεταμόρφωσης του Σωτήρος στο Ελληνικό.

Η Ματίνα Νικολάου συνοδεύτηκε στην τελευταία της κατοικία από μοτοσικλετιστές της δημοτικής αστυνομίας.

Τραγική φιγούρα η μητέρα της αλλά και οι συγγενείς της, οι φίλοι της που δεν μπορούν ακόμη να πιστέψουν πως έχασαν τον δικό τους άνθρωπο.

Οι δήμαρχοι  Ελληνικού-Αργυρούπολης, της Βάρης-Βούλας-Βουλιαγμένης και  Γλυφάδας τίμησαν την άτυχη γυναίκα που «έφυγε» σε ηλικία 34 ετών, δίνοντας το «παρών» στην κηδεία της.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ

Συγκλονισμένη η κυρία Σοφία η μητέρα της άτυχης δημοτικής αστυνομικού περιγράφει στην κάμερα του STAR και τον Βαγγέλη Γκούμα τον τρόπο με τον οποίο έχασε την ζωή της το μονάκριβο κορίτσι της. Η Ματίνα η δημοτική αστυνομικός που παρασύρθηκε από αυτοκίνητο που έκανε κόντρες στην Αργυρούπολη.

«Για μένα είναι δολοφόνοι, διότι το σημείο αυτό, χειμώνα-καλοκαίρι είναι γεμάτο κόσμο!» λέει η μητέρα της.

Η Ματίνα εκείνη την μοιραία ημέρα έπεσε στο καθήκον. Συνόδευε τα παιδιά που περνούσαν τον δρόμο απέναντι από το γυμναστήριο της περιοχής. Όταν ξαφνικά δυο άτομα που έκαναν κόντρες έχασαν τον έλεγχο των αυτοκινήτων με αποτέλεσμα το ένα από αυτά να ακολουθήσει μια τρελή πορεία και να παρασύρει την άτυχη γυναίκα.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΗ ΛΕΕΙ ΣΤΗΝ ΚΑΜΕΡΑ ΤΟΥ STAR

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.