Μίλτος Καρούμπας: Ο Αλιμιώτης σεφ που διαφημίζει σε όλο τον κόσμο τα ελληνικά προϊόντα




miltoaka

“Ένας συνδημότης μας, ο Μίλτος Καρούμπας (Miltos Karoubas) είναι υποψήφιος Πρόεδρος της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Αρχιμαγείρων.
Η Ομοσπονδία ιδρύθηκε το 1928 στο Παρίσι και σήμερα έχει επισήμως 105 μέλη/Εθνικές Ομοσπονδίες Αρχιμαγείρων, οι οποίες εκπροσωπούν περίπου 10 εκατομμύρια αρχιμάγειρες σε όλο τον κόσμο.
Ο γνωστός Αλιμιώτης και διακεκριμένος Σεφ Miltos Karoubas εκπροσωπεί κάτι περισσότερο από τον επαγγελματικό του χώρο: εκπροσωπεί την Ελλάδα της δημιουργίας, της πρωτοπορίας, της εξωστρέφειας, της διάκρισης!
Του εύχομαι να είναι πάντα γεμάτος έμπνευση και δημιουργικότητα και να έχει πολύ καλή επιτυχία στην ψηφοφορία του Σεπτεμβρίου 2016″ . Οι ευχές του δημάρχου Αλίμου Ανδρέα Κονδύλη στον Μίλτο Καρούμπα που ταξιδεύει σε όλο τoν κόσμο για να διαφημίσει τα ελληνικά προϊόντα.

karoubas2

karoubas4
Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε το ταξίδι του στο Αζερμπαιτζάν, 19 – 21 Ιουλίου 2016, στα πλαίσια της προεκλογικής του εκστρατείας για την ανάληψη της θέσης του προέδρου της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Αρχιμαγείρων WORLDCHEFS.
Καλεσμένος του Tahir Amiraslanov – προέδρου της Ομοσπονδίας Αρχιμαγείρων του Αζερμπαιτζάν & μέλους της ομάδας του Μίλτου Καρούμπα για τις εκλογές – παρουσίασαν το πρόγραμμα τους στους παριστάμενους στην ειδικά διαμορφωμένη αίθουσα του Sheki Palace Hotel.
Μεταξύ των παρευρισκόμενων οι κύριοι , Akbar Umarov – πρόεδρος της Ομοσπονδίας Αρχιμαγείρων του Ουζμπεκιστάν- , Alexander Prokopovich –αντιπρόεδρος της Ομοσπονδίας Αρχιμαγείρων Ρωσίας- , Nikolay Timofeevich- chairnan, chebokary association – και οι πρέσβεις της Ινδονησίας της Ινδίας και του Ιράν
Στα πλαίσια του ταξιδιού, μαζί με τη συνεργάτιδα και υπεύθυνη δημοσίων σχέσεων της προεκλογικής εκστρατείας κυρία Έλενα Ρέππα, συμμετείχαν στο Παγκόσμιο Φεστιβάλ Παραδοσιακών γλυκισμάτων που πραγματοποιήθηκε στις 20 Ιουλίου στο Shaki.
Εκεί με παραδοσιακά γλυκίσματα από τους χορηγούς της εκστρατείας «Ο Κίμων» του κυρίου Γιώργου Σαξιώνη από τη Μυτιλήνη και της εταιρείας ΚΑΝΑΚΑΣ, απέσπασαν το ασημένιο μετάλλιο στην κατηγορία τους.
Οι παρευρισκόμενοι εντυπωσιάστηκαν από τα υπέροχα αμυγδαλωτά Μυτιλήνης, το μέλι με γεύση βανίλιας της εταιρείας ΚΑΝΑΚΑΣ, αλλά και τις μαρμελάδες και γλυκά του κουταλιού.
Στο galla αποχαιρετιστήριο δείπνο, οι καλεσμένοι από 14 χώρες δοκίμασαν το παραδοσιακό τοπικό πιλάφι με ρύζι της εταιρείας ΚΑΝΑΚΑΣ, και Ελληνικό μπακλαβά από τον κύριο Σαξιώνη. Η βραδιά έκλεισε Ελληνικά με το συρτάκι του Ζορμπά το οποίο ένωσε όλα τα έθνη, με την υπόσχεση της επόμενης συνάντησης στο Παγκόσμιο Συνέδριο Αρχιμαγείρων στη Θεσσαλονίκη στις 24-27 Σεπτεμβρίου 2016.
Το ταξίδι αυτό δεν θα μπορούσε να πραγματοποιηθεί χωρίς την ευγενική χορηγία από την εταιρεία RATIONAL και τον εκπρόσωπο της  Μάριο Σαββάτη.

Μένουμε Νότια – έλα στο ελεύθερο και ανεξάρτητο group των Νοτίων Προαστίων για να μοιραστούμε ότι συμβαίνει δίπλα μας.

Ειδήσεις, σχόλια, εθελοντισμός, αγορά, έξοδος, καλή ζωή, νεολαία, διασκέδαση, πολιτισμός, περιβάλλον, αθλητισμός, ανθρώπινες ιστορίες.
( ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ- ΑΛΙΜΟΣ – ΒΑΡΗ – ΒΟΥΛΑ – ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ – ΕΛΛΗΝΙΚΟ – ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ – ΓΛΥΦΑΔΑ -ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ – ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ – ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ

karoubas3

karoubas1

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.