Ο Ψεύτης, ο Ιδιώτης και η παραλία του Αγίου Κοσμά!




paralia ag kosma 2015
2015: Η παραλία του Αγ. Κοσμά επί εποχής Κορτζίδη, ως μέλους του Δ.Σ. της ΕΛΛΗΝΙΚΟ Α.Ε.

(Eνωμένη Πόλη Ελληνικό-Αργυρούπολη) Διαβάσαμε με έκπληξη την επίθεση της παράταξης του πρώην δημάρχου Ελληνικού-Αργυρούπολης, ότι επί των ημερών της σημερινή διοίκησης του Δήμου μας έγινε, δήθεν, κατά το ήμισυ ιδιωτική η παραλία του Αγίου Κοσμά. Άλλο ένα ψέμα έρχεται έτσι να προστεθεί στη σωρεία των ψεμάτων που χρησιμοποιούσε ως πρώην αποτυχούσα διοίκηση και εξακολουθεί ακόμη και σήμερα να χρησιμοποιεί, ως αποτυχημένη αντιπολίτευση, η παράταξη Κορτζίδη για την παραπληροφόρηση των πολιτών.

Για την αποκατάσταση λοιπόν της αλήθειας παραθέτουμε τα γεγονότα για το θέμα αυτό βάσει και επισήμων εγγράφων.

Η επιχείρηση μίσθωσε φέτος μέρος της παραλίας του Αγ. Κοσμά, όπως ακριβώς έκανε και πέρυσι, από την Ελληνικό ΑΕ με απόφαση του διοικητικού συμβούλιου της, της οποίας ήταν τότε μέλος ο…. κ. Κορτζιδης!!

Η μόνη διαφορά είναι, ότι φέτος στο ΔΣ δεν μετέχει πλέον ο κ. Κορτζιδης που ψήφισε την περσινή μίσθωση μέρους της παραλίας, χωρίς να υπάρχει τότε καμία ανακοίνωση και κανένα πρόβλημα για τις ξαπλώστρες, που όπως δείχνει η φωτογραφία του 2015 υπήρχαν και τότε κανονικά.

Τολμά όμως σήμερα ο ασύστολα ψευδόμενος «αγωνιστής» Κορτζίδης να κατηγορεί χυδαία τη σημερινή διοίκηση του Δήμου γι αυτό.. Επιπλέον δε να σημειωθεί ,πως ο ίδιος επιχειρηματίας επί δημαρχίας του ιδίου του κ. Κορτζίδη είχε μισθώσει το 2013 πάλι την παραλία μαζί με το εκεί μαγαζί υγειονομικού ενδιαφέροντος.

Ολοι γνωρίζουν και βλέπουν, ότι το μέρος της παραλίας που χρησιμοποιεί ο δήμος Ελληνικού – Αργυρούπολης για τις ομπρέλες του ήταν και είναι πάντα ελεύθερο για τον κόσμο μας. Απλά, όπως αποδεικνύεται, όταν ο Ιδιώτης είναι του κ. Κορτζιδη – όπως στην περίπτωση της εταιρείας Αθήνας (την διερευνά ήδη ο εισαγγελέας) , την υπόθεση με τον επιχειρηματία Κάλη,, η την υπόθεση με τα έργα στο Κολυμβητήριο («μαύρος» και άγνωστός ακόμη χορηγός) είναι όλα μια χαρά, άμα όμως δεν είναι του Κορτζίδη…. υπάρχει πρόβλημα!! Η παράνοια μιας παραπαίουσας πλέον παράταξης της αντιπολίτευσης σε όλο το μεγαλείο της.

Γιατί όντως έχει καταντήσει θλιβερή η εικόνα της παράταξης αυτής, που εκτός όλων των άλλων, υποστηρίζει και “αναρχικούς-αντιεξουσιαστές” για να μπορεί να προωθεί την «πολιτική» της.

Ας εξηγήσει λοιπούς στους φίλους και στους εναπομείναντες όποιους υποστηρικτές του ο κύριος Κορτζιδης, γιατί το 2015 ψήφισε ως μέλος του Δ.Σ. της ΕΛΛΗΝΙΚΟ Α.Ε. τη μίσθωση μέρους της παραλίας από την επιχείρηση με τις ξαπλώστρες και γιατί σήμερα – που δεν είναι πλέον μέλος της ΕΛΛΗΝΙΚΟ Α.Ε. – έχει πρόβλημα με τον ίδιο Ιδιώτη και κατηγορεί ψευδόμενος την δημοτική αρχή;

Ο Δήμος Ελληνικού – Αργυρούπολης δεν μίσθωσε καμία παραλία σε κανέναν Ιδιώτη. Μακάρι να ανήκε στον Δήμο μας η παραλία, όπως σε όλους τους Δήμους, να είχαμε μέσα δωρεάν τους κατοίκους και δημότες μας και να εισέπραττε ο δήμος τα 48.000 ευρώ που θα εισπράξει η Ελληνικό ΑΕ, αφού στον Άγιο Κοσμά έρχεται δωρεάν όλη η Αθήνα, αλλά την συντήρηση της την πληρώνουν ΜΟΝΟ οι Ελληνικιώτες και Αργυρουπολίτες.

Με όλα αυτά, και όχι μόνο, αποδεικνύεται περίτρανα ότι τα «κακά χούγια» και πρακτικές έχουν γίνει πλέον μόνιμη έξη της παράταξης Κορτζίδη και δεν τα αλλάζει με τίποτα, ακόμα και αν ο λαός την έχει τιμωρήσει για την «πολιτική» της.

Γραφείο Τύπου ΕΝΩΜΕΝΗΣ ΠΟΛΗΣ, 16-7-2016

Μένουμε Νότια – έλα στο ελεύθερο και ανεξάρτητο group των Νοτίων Προαστίων για να μοιραστούμε ότι συμβαίνει δίπλα μας.

Ειδήσεις, σχόλια, εθελοντισμός, αγορά, έξοδος, καλή ζωή, νεολαία, διασκέδαση, πολιτισμός, περιβάλλον, αθλητισμός, ανθρώπινες ιστορίες.
( ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ- ΑΛΙΜΟΣ – ΒΑΡΗ – ΒΟΥΛΑ – ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ – ΕΛΛΗΝΙΚΟ – ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ – ΓΛΥΦΑΔΑ -ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ – ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ – ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ

Η ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΤΟΥ 2015 ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΓ. ΚΟΣΜΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟ Α.Ε., ΜΕ  ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ Δ.Σ. ΤΗΣ ΤΟΝ ΧΡ. ΚΟΡΤΖΙΔΗ

prokyrixi ag kosma 2015

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.